Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Nu har jag mekat klart i alla fall!

Skrivet av den 16 juli, 2010 i Ditt och datt

Nu fĂ„r nĂ„gon annan ta över, men nu ser det inte riktigt ut som en byggarbetsplats lĂ€ngre (minns ni de hĂ€r bilderna?). Nu har vi toalett ocksĂ„… fast ingen ström inkopplad dĂ€r sĂ„ vi har en bygglampa dragen genom innertaket. Men vi har i alla fall toa, kĂ€nns underbart att slippa leta rĂ€tt pĂ„ en med papper och som Ă€r nĂ„gorlunda ren. Jag och L har skruvat skĂ„pdörrar till förbannelse. Impade lite pĂ„ byggkillarna för vi gjorde det sĂ„ lĂ€tt och smidigt. Utan vĂ„ra initiativ skulle kontoret fortfarande se ut som hej-kom-och-hjĂ€lp-mig. Jo jag har fĂ„tt hit en servicekille som fixat vĂ„r frankeringsmaskin… tog bara vĂ€ldigt lĂ„ng tid sĂ„ nu slipper vi betala för hans besök och fĂ„r 2500 kr för tĂ„lamodet en OK kompensation tycker jag. Man kan inte vara sur nĂ€r ett företag tar ett sĂ„nt ansvar för sina missar. Om ni undrar varför hyllorna Ă€r tomma i repan sĂ„ Ă€r det för att vĂ€ggen bakom dem varken Ă€r spacklad eller mĂ„lad. Även om den fick socklar idag. Taket dĂ€r Ă€r ocksĂ„ i skriande behov av hjĂ€lp fortfarande… Men det fixar inte jag  😈 .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 har sagt sitt

Tags: , ,

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Nu har jag mekat klart i alla fall!”

 1. Det här sa Erika den 18 juli, 2010 klockan 17:04 1

  Sv: Tack för att du röstade! Jag tycker ocksĂ„ att ettan Ă€r finast! Imrg kommer det att dyka upp fler ringar att rösta pĂ„. Titta gĂ€rna in och slĂ€ng dit en röst. Ha det bra! 😀

  Jag mĂ„ste bara sĂ€ga att din bloggdesign Ă€r det finaste jag nĂ„gonsin sett! 😀

  Ohhh tack det var verkligen fint betyg. Det Àr nog min egen favorit design Àn sÄ lÀnge ocksÄ. Tack, tack sÄ vÀldigt mycket.
 2. Det här sa Erika den 18 juli, 2010 klockan 17:05 2

  Sv: Ja, Margarethes klĂ€nning var otroligt snygg! 😀

  Och dessutom allt annat Àn feg. Fantastisk fÀrg.
 3. Det här sa Mysecretwindow.se » Fan nu börjar allvaret - Cia den 22 augusti, 2010 klockan 22:52 3

  […] i morgon, undrar om kontoret Ă€r i samma röra som nĂ€r jag drog, ingen belysning pĂ„ toa etc. För jag har fixat det Ă„ lĂ„ngt jag kunde. Undrar om de saknat mig […]

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?