Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Cykeldrömmar.

Skrivet av den 3 maj, 2010 i Den motvillige motionÀren

OK sĂ„ jag klarar inte ens att fĂ„ ner Contessan pĂ„ gĂ„rden utan att riskera ett svimningsanfall. Men det hindrar inte att jag lĂ€ngtar… JĂ€tte mycket. Ms kompis S gick och shoppade pĂ„ sig en cykel han med, en Italiensk racer… Basso. Ja sĂ„ nu satt M och kollade pĂ„ nya dĂ€ck… Hur kul Ă€r det att kolla pĂ„ dĂ€ck? Killar kan visst kolla pĂ„ sĂ„nt i evigheter. Ja dĂ„ hittade han ett par med rosa sidor och utbrister

– SĂ„nna ska ru ha!

Jag som inte alls Àr sÄ rosa-super-girly. Jag gillar grönt!

Men jag fick för mig att jag skulle kolla om det fanns en riktigt tjejig cykel, och jorÄ jag hittade tvÄ. En för ynka 30000:-

Jaha sÄ en sÄn italienare kan jag dÄ tÀnka mig att ha mellan benen. Om jag inte kör en lesbisk Amerikanska, dvs Contessan jag babblat om tidigare.

Men sĂ„ dök den hĂ€r snyggingen upp och jag börjar kĂ€nna mig vĂ€ldigt Girly girl. Denna gigolo sĂ€ljer sig för mellan 45000-60000:- Man ska alltsĂ„ vara rik som ett troll för att cykla med stil 😉 Men billigare Ă€n en ny bil i alla fall. Alltid nĂ„got. Dessutom fanns bĂ„da med damram, inte illa alls 😈 .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Cykeldrömmar.”

 1. Det här sa Steffe70 den 3 maj, 2010 klockan 21:12 1

  Nu blir jag sugen pÄ en ny Basso, topp modellen 60 tusen pikadolller. Du den dÀr var riktigt snygg.

  Ja nĂ€r jag kan tĂ€nka mig rosa… Farligt, mĂ„ste sluta surfa pĂ„ cyklar!
  Du har valt fel fĂ€rger pĂ„ din 😉
 2. Det här sa Linda den 3 maj, 2010 klockan 21:14 2

  SĂ„ coola.. det dĂ€r var ju cyklar för mig. 🙂 Dock inte min budget.

  Gissa vad min cykel Ă€r för fĂ€rg? (inte svarta faran jag har i gula huset – utan den ”riktiga” cykeln som trampat sjukt mĂ„nga mil till och frĂ„n jobb…) Svaret Ă€r faktiskt. GRÖN!

  Grönt Ă€r skönt! 😉 Är inte min budget heller men de var sĂ„ lĂ€ckra, sĂ€rskilt den dyrare av dem… Suckta!
 3. Det här sa Camilla den 6 maj, 2010 klockan 9:12 3

  Nej, men hallĂ„! De dĂ€r pengarna fĂ„r du ju en halv bil för… galning!

  Ja men jag har ju inte köpt nĂ„gon cykel 😉 … Ă€n

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?