Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Dagens middag.

Skrivet av den 1 maj, 2010 i Ditt och datt

Fick för mig att det skulle vara gott med lite Indiskt. Men nybakt Nanbröd etc. DÄ S behövde hjÀlp att bli av med takboxen Äkte M och jag till Nirvana och shoppade med oss och tog en svÀng över till S. SÄ himmelens smarrigt ja lite av ett sjÀlsligt slutmÄl faktiskt. Jag rekommenderar Chicken Tikka Masala!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Dagens middag.”

  1. Det här sa Linda den 2 maj, 2010 klockan 12:24 1

    Åh indiskt Ă€r sĂ„ gott… HĂ€r grillades det.

    Ja det var vÀldigt lÀnge sedan det blev indiskt.
  2. Det här sa Kia den 2 maj, 2010 klockan 19:51 2

    Jo, samma hÀr egentligen. Men blir sÄ trött pÄ alla bloggares pÄstÄdda sagoliv..

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?