Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Nördigt

Skrivet av den 27 april, 2010 i Twitter

OK, kan det bli nördigare? Kanske skulle jag ha en liten blÄfÄgel pÄ balkongen? Eller inte!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Nördigt”

 1. Det här sa Åsa den 27 april, 2010 klockan 21:44 1

  Nja… vem 17 köper en sĂ„dan??

  En Twitternörd skulle jag tro.
 2. Det här sa Camilla den 29 april, 2010 klockan 9:21 2

  ErkĂ€nn, du har redan köpt en? 😉

  Nej men Twitternördig Ă€r jag 😉
 3. Det här sa Linda den 30 april, 2010 klockan 10:20 3

  Och jag har inte ens börjat Twittra Ă€n.. och inte heller reggat mig pĂ„ FB. 😯

  Hoppas ni fĂ„r en trevlig valborgs…. jag Ă€r mitt i stĂ€dartagen. Har just dammsugit bĂ„de över och undervĂ„ning i Lilla Gula sĂ„ jag Ă€r blöt i svett. Men det gĂ„r lĂ€tt – för jag Ă€r arg pĂ„ min mor!!!! haha…

  Twitter Àr sÄ skönt, det Àr bara en tanke som gÄr ut pÄ nÄgot sÀtt.

  DĂ€r har du verkligen fĂ„tt helt rĂ€tt uppfattning. Vi Ă€ter ALDRIG efterrĂ€tt… (dĂ€remot kan det slinka ned lite godis pĂ„ helgen) SĂ„ nĂ€r jag – nĂ„gon enstaka gĂ„ng (och dĂ„ bara till födelsedagar och ”firarhelger” ) gör nĂ„t sĂ„nt hĂ€r slisk sĂ„ tar vi det till kaffet mitt pĂ„ dagen (just idag pĂ„ senare delen av dagen eftersom det blir seeeen middag) Efter maten kommer vi aldrig orka.

  TĂ€nk vilken fantastisk koll jag har 😉

  Ja visst… jag handlar den sjĂ€lv pĂ„ ica… :mrgreen:

  Aha… glömde att det fanns sĂ„ fantastiska affĂ€rer 😉
 4. Det här sa Sofia den 30 april, 2010 klockan 14:35 4

  Va fint du har fĂ„tt det hĂ€r inne 🙂
  Ha en skön valborg!

  Tack… Jag trivs vĂ€ldigt bra hĂ€r. Det Ă€r sĂ„ hĂ€r jag kĂ€nner mig pĂ„ insidan 🙂

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?