Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

SmÄ gester

Skrivet av den 14 februari, 2010 i Ditt och datt

Jag somnar senare men M vaknar tidigare, sÄ imorse satt det en liten lapp pÄ badrumsspegeln. Jag var bara lite orolig att skrivaren skulle vÀcka honom i natt.

Ja sen blev det en tur ner pĂ„ stan, vi gick pĂ„ bio det var vi 5 andra ”vuxna par” och 200 tonĂ„rstjejer. M offrade sig genom att gĂ„ pĂ„ Valentine’s day med mig.
Det Åhhhades, skreks, jublades och snyftades i salongen. Det Ă€r lite speciellt att gĂ„ och se en sĂ„n hĂ€r film med sĂ„ mĂ„nga hormonfyllda tonĂ„ringar.

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “SmĂ„ gester”

  1. Det här sa LILIJA.COM den 14 februari, 2010 klockan 21:28 1

    Naaw! Vill ocksÄ se den filmen!

    Se den… Det Ă€r helt klart en mĂ„ bra film. Men det var ett par scener dĂ„ vi ville gĂ„, de innehöll ”American-pie-humor” M och jag var panikslagna och ville gĂ„ 😳 :mrgreen: .
  2. Det här sa Linda den 14 februari, 2010 klockan 21:40 2

    Men Ă„hhh sĂ„ fint kort. VERKLIGEN! Jag fick inget kort. Men vĂ€l gelehjĂ€rtan och en massa trisslotter – dock bara 50:- i vinst. Men dĂ„ finns ju chansen kvar att vinna…

    Ja jag tror M blev glad över gesten. Jag fick inte heller nÄgot kort men Àr supernöjd med dagen. Jag fick gÄ pÄ mÄ-bra-matiné det Àr grejer det.
  3. Det här sa Carina den 15 februari, 2010 klockan 8:38 3

    Men du vilken gullig grej, mysigt att se direkt pÄ morgonen!
    HĂ€nder att jag smyger mer smĂ„ kĂ€rlekshĂ€lsningar i Stefans datavĂ€ska eller jacka innan han ska Ă„ka ivĂ€g pĂ„ mĂ„ndagsmorgonen 🙂

    Det var liksom tanken. det klurigase var att komma pÄ vart jag skulle placera lappen. Vore ju trist om han skulle ha missat den.
  4. Det här sa Maria den 15 februari, 2010 klockan 14:24 4

    Vad kul att gĂ„ pĂ„ bio ihop, hĂ€r hĂ€nder det ungefĂ€r en gĂ„ng var Ă„ttonde Ă„r. 😆

    Ha det gott!

    Ja det har hÀnt rÀtt ofta nu har blivit nÄgra musikaler ocksÄ.
    Teater och musikal Ă€r sĂ„ klart Ă€nnu roligare Ă€n bio 😉 En fördel med att bo mitt i stan.
  5. Det här sa Camilla den 16 februari, 2010 klockan 21:45 5

    NĂ€, vilken gullig lapp och överraskning. Att aldrig karlar kan komma pĂ„ sĂ„nt? HĂ€r Ă€r det ocksĂ„ alltid jag som fĂ„r stĂ„ för guldkanten i tillvaron och roliga grejor… suck!
    Och Yasuragi, japp det Ă€r Hasseludden och det Ă€r helt underbart. Ni som gillar sushi ocksĂ„! Du fĂ„r ta och boka in en smygvistelse dĂ€r till dig och M. Det finns Ă€ven inomhusbassĂ€ng som inte Ă€r sĂ„ himla varm, som han kan motionssimma i. Sedan Ă€r de varma kĂ€llorna utomhus 40 grader varma, men det blir en himla fin kontrast om det Ă€r kallt ute. Man kan Ă€ven sitta uppe och svalka sig pĂ„ kanten emellanĂ„t, t o m jag tycker att det kan bli lite smĂ„varmt emellanĂ„t. Jag och mamma satt och hĂ€ngde dĂ€r i timtal, men diverse ”svalkningar” uppe emellanĂ„t. Och deras sushi som de har i sushirestaurangen pĂ„ nedervĂ„ningen gick inte av för hackor. Den godaste sushi jag nĂ„gonsin Ă€tit. Klart vĂ€rt ett besök bara att Ă€ta den tycker jag (om man nu inte vill bada och sova kvar).
    Kram!

  6. Det här sa smĂ€m den 17 februari, 2010 klockan 14:58 6

    jag sĂ„g up in the air pĂ„ alla hjĂ€rtans dag. den var sjukt bra. kan tipsa om den till nĂ€sta biobesök 🙂