Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Zzzzz

Skrivet av den 12 januari, 2010 i Ditt och datt

Höll pĂ„ att somna vid 19-tiden. DĂ„ kom M med kaffe för att jag inte skulle vakna mitt i natten sen. Men ack nu blev det svĂ„rt att somna igen. Jag som i stort sĂ€tt aldrig har problem med sömnen. Jag kan sova som ett barn och har somnat stĂ„ende pĂ„ tunnelbanan. Men nu gĂ„r det liksom inte att styra riktigt nĂ€r jag vill sova, vilket ju Ă€r ett besvĂ€r. Antingen sĂ„ trött att jag somnar för tidigt eller sĂ„ koffeindrogad att jag Ă€r vaken. Dags att dra pĂ„ mig lurarna och lyssna pĂ„ godnattsaga. Det hjĂ€lper ibland 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 har sagt sitt

10 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Zzzzz”

 1. Det här sa LILIJA.COM den 13 januari, 2010 klockan 0:02 1

  Men herregud, jag hoppas innerligt att du -du vet vad- fort som fan 👿

  Ja jag kĂ€nner ett brinnande behov 😉
 2. Det här sa smĂ€m den 13 januari, 2010 klockan 0:31 2

  Jobbigt att inte kunna sova nÀr man annars kan sova utan problem. jag mÄste alltid se till att somna först hÀr hemma, annars fÄr man ligga vaken halva natten och lyssna pÄ snarkningar.

  Oj sÄ hade jag det pÄ den tiden jag var gift. Men jag var rÀtt duktig pÄ att somna i alla fall. Det spelade ingen roll om han drog pÄ stora motorsÄgen eller inte.
 3. Det här sa Citrin den 13 januari, 2010 klockan 1:24 3

  Jag har sömnproblem sedan mĂ„nga Ă„r tillbaks. Det suger. ;( Men kaffe ska helt klart undvikas efter typ 17 pĂ„ eftermiddagen, jag tycker iaf att koffeinet kan hĂ„lla i sig ett rejĂ€lt tag… BĂ€ttre att ta en kort promenad om man blir supertrött för tidigt pĂ„ kvĂ€llen, dĂ„ brukar jag piggna till tillfĂ€lligt. 🙂

  Hahah inte ens vilda hÀstar skulle kunna dra ut mig i kylan oavsett hur trött jag Àr, men tack för tipset. NÄja nu funkade det ganska bra jag somnade sÀkert vi ettiden vilket Àr rÀtt OK för mig. nÄgon eller ett par timmar tidigare hade varit optimalt.
 4. Det här sa Carina den 13 januari, 2010 klockan 7:56 4

  Stressad eller grubblande kanske, iaf Àr det sÄna ggr jag har svÄrt att nanna! Sömnen Àr A och O för att funka, superviktig!

  Nee hÀr finns inga string, möjligen nÄt enstaka par, tacka vet jag hipsters!

  Ja, jag lider verkligen nu.

  NĂ€ jag sĂ„g det 😉 Och jag hade liksom redan gissat det 😉 Det var dĂ€rför jag trodde att ett sĂ„nt par inte skulle höra hemma i lĂ„dan.

 5. Det här sa Linda den 13 januari, 2010 klockan 18:33 5

  Pest eller kolera…

  SjĂ€lv var jag jĂ€tteduktig. Stressade inte pĂ„ dagen och kom mig i sĂ€ng-… hör och hĂ€pna – 22:00. LĂ„g och lĂ€ste till 22:25 sen sussade jag gott till klockan ringde 6:30. Dessutom tog jag mig ytterligare en halvtimme pĂ„ morgonen nĂ€r jag lĂ€mnat bus pĂ„ skolan och det var en timme kvar tills jag började mitt eget jobb… undra om jag lyckas lika bra ikvĂ€ll… tvivlar skarpt pĂ„ det.

  Jag kan bara konstatera att jag Ă€r konstant trött. Men jag har mĂ€rkt en annan sak, jag nyser som en galning pĂ„ jobbet och ögonen kliar. TĂ€’nk om jag Ă€r alergisk mot nĂ„got dĂ€r och att det gör mig sĂ„ hĂ€r trött och samtidigt ur balans?
 6. Det här sa Camilla den 13 januari, 2010 klockan 22:03 6

  Tss.. det Àr Äldern. :mrgreen:
  Jag har sovit dÄligt i 10 Är och det Àr skitjobbigt. Man blir helt fixerad vid timmarna man ligger vaken och dÄ Àr det Ànnu svÄrare att somna. Tack och lov har jag bÀttre perioder emellanÄt.
  Hoppas det Àr snabbt övergÄende för dig!

  NĂ€ det tror jag inte jag Ă€r ju fortfarande 25 😉
  Jag har som sagt inte haft sÄna problem normalt men kÀnner igen fixeringen du pratar om. För din del tror jag att det beror mer pÄ skiftarbete.
 7. Det här sa Irina den 14 januari, 2010 klockan 1:56 7

  Åh, finns inget vĂ€rre Ă€n att vara trött / pigg fel tid pĂ„ dygnet. Och vilken tid det Ă€r varierar sjĂ€lvklart hela tiden. Har sjĂ€lv liknande problem. Lycka till!

  Jag brukar inte ha sÄ hÀr besvÀrligt tack och lov. SÄ jag antar att det Àr nÄgot tillfÀlligt.
 8. Det här sa Anne den 14 januari, 2010 klockan 18:56 8

  Vilken saga lyssnade du pĂ„? Jag ligger vaken varje natt i stort sett mellan01.30 – 03.30. VĂ€cks av en kissnödig katt (eller mina egna hormoner.! ) Hon vĂ€grar lĂ„da trots att vi har en fin sĂ„dan inne och det Ă€r aberkallt ute.

  Hahah NÄgon i Twilight serien. Mina kissar vill inte gÄ ut nÀr det Àr kallt, eller Pympen vil inte ut alls.
 9. Det här sa Carina den 14 januari, 2010 klockan 20:56 9

  Jo tack, Ă€r betydligt piggare, till och med kunnat Ă€ta glass som jag fĂ„r behĂ„lla 🙂

  Skönt, sjĂ€lv mĂ„r jag tokilla, men Ă€r pĂ„ jobbet. Jag har nog svalt en hel del blod… Inga fler detaljer för bara den infon brukar vara för mycket för de flesta att svĂ€lja 😉
 10. Det här sa Linda den 15 januari, 2010 klockan 14:05 10

  Jag har ocksĂ„ bara en halvtimmes lunch. men jag Ă€ter ju pedagogisk med barnen sĂ„ jag har redan Ă€tit nĂ€r min rast börjar. Sen gör det inget om man Ă€r tio minuter för lĂ€nge… för vi plockar sĂ€llan ut alla raster Ă€ndĂ„.

  Vi har inga andra raster… Vi Ă€r nĂ€stan livegna hĂ€r 😉

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?