Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Vakande med rinnsnuva

Skrivet av den 22 december, 2009 i Ditt och datt

Hua Àr det klippt IGEN? Jag Àr toksnorig. Fast nu behöver jag i alla fall inte vara sjukskriven jag Àr ju ledig frÄn jobbet. Bara det inte Àr granen eller pappas hyacinter som jag fick igÄr. För gran mÄste jag ha och julfina blommor hör ocksÄ till. NÄja nu ska jag strax ut och leta julgransbelysning. Jo jag Àr lite sent ute men men.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Vakande med rinnsnuva”

 1. Det här sa C a m i l l a den 22 december, 2009 klockan 12:12 1

  Krya pÄ dig nu! Inte alls bra timing att bli förkyld nu. Jag vill ha bild pÄ den klÀdda (och lysande) granen, sÄ jag hoppas att du kommer ivÀg i dag.
  Jag undrar om Saga varit och Ă€tit pĂ„ hyacinten vi hade, den sĂ„g konstig ut tvĂ„ dagar i rad. Sedan blev hon jĂ€ttehĂ€ngig… Kolla sĂ„ att inte katterna tuggar i sig nĂ„got av den. Vet du förresten om den Ă€r giftig för katter? JulsjĂ€rnor Ă€r farliga vad jag vet, men vet inte angĂ„ende hyacinter.

  Giftiga vĂ€xter till jul: amaryllis, azalea, julros, hyacint, julstjĂ€rna, korallbĂ€r, krokus, krysantemum, liljekonvalj, mistel, murgröna, och prickblad m.fl. Tack och lov smakar inte mina kissar pĂ„ blommor Ă€ven om de Ă€lskar kattgrĂ€s. Nicke gjorde misstaget att försöka tugga novemberkaktus nĂ€r han var liten … Ohhh vad rĂ€dda vi blev för han svullnade upp. Men som synes lever han och frodas.

  Bild pÄ granen klÀdd och med ljus Àr pÄ vÀg.

 2. Det här sa Linda den 22 december, 2009 klockan 12:18 2

  jag misstĂ€nker hyasinterna i alla fall.. sĂ„ antingen Ă„ker dom ut – eller sĂ„ fĂ„r du snyta dig ofta. 😉

  Jag har varit ute hela dagen och det Ă€r lika illa… SĂ„ jag Ă€r inte sĂ€ker.
 3. Det här sa Carina den 22 december, 2009 klockan 15:12 3

  Hmmm Ă€ven jag vakande imorse och kĂ€nde….kĂ€nner mig som att det Ă€r nĂ„ÂŽt skit pĂ„ gĂ„ng, men herre guuu, inte nuu!
  Har varit frisk hela hösten ocksĂ„ kĂ€nner jag mig sĂ„ hĂ€r nu 🙁
  Krya pÄ oss, nu ska hÀr utrÀttas en del Àrenden!

  Ähhh sen vi bytte lokaler pĂ„ jobbet har jag varit sjuk jĂ€mt kĂ€nns det som. Inte bara jag mĂ„r dĂ„ligt men de sĂ€ger att det Ă€r godkĂ€nt… Fast vi har torr luft. Till och med kollegor som inte har Von Willebrand fĂ„r toknĂ€sblod.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?