Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Julmat

Skrivet av den 20 december, 2009 i Middagstipset

julmat

Ja sÄ har jag lagat Ärets julmat, snarare Àr det för att M blir nervös o jag inte Àter för sjÀlv har han satt sig pÄ pulverdiet. LÀskigt för han kÀnns lÀttstött och ganska grinig. Jag vill verkligen försöka hjÀlpa honom men aj vad det Àr svÄrt just nu. Men hÄll med om att jag var smart som lagade chili nu har jag mat lika lÀnge som M har pulver.Om man bortser frÄn Ms humör sÄ Àr det nog dock han som lider mest.

Den riktiga julmaten fĂ„r vi Ă€ta hos vĂ„ra mammor…som nog ocksĂ„ kommer skicka med ett och annat. Ska jag vara Ă€rlig sĂ„ lĂ€ngtar jag efter lite gröt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Julmat”

 1. Det här sa Linda den 20 december, 2009 klockan 21:47 1

  NĂ€ men vilken trĂ„kig tid pĂ„ Ă„ret att gĂ„ pĂ„ pulverdiet… sĂ„ illa kan det vĂ€l Ă€ndĂ„ inte vara sĂ„ han kan vĂ€nta till efter jul???

  Jag tycker inte det Àr illa men jag försöker bara stötta om det Àr det han vill. Tror M tycker att det aldrig finns nÄgon bra tid för pulverdiet. Men han kommer att Àta hos mammorna och vi ska pÄ nyÄrsfest dÄ blir det inte heller pulver. SÄ han Àr inte omöjlig pÄ det viset. Vi var pÄ Texas Longhorn igÄr för S ville dit. DÄ vart det bakad popatis och och grillat kött. SÄ han Àr inte helt omedgörlig.
 2. Det här sa smĂ€m den 20 december, 2009 klockan 22:07 2

  starkt att köra pulverdiet under jul! jag har köpt grötris sĂ„ det blir julgröt till jul 😀

  Han Ă€r galen kan man sĂ€ga 😉 M gör vanligtvis den godaste risgrynsgröten som finns. Men jag kan bara inte be honom göra den till mig nu. Men min mamma gör OK gröt sĂ„ det lĂ€r jag fĂ„ med mig hem pĂ„ julafton.
 3. Det här sa Linda den 20 december, 2009 klockan 22:46 3

  Tur han kan unna sig nĂ„t i alla fall…

  Ja men han Àr faktiskt bestÀmd och kör stenhÄrt pÄ pulvret. Men jag tror han behöver lite mer energi.
 4. Det här sa Carina den 21 december, 2009 klockan 0:22 4

  Pulverdiet skulle jag aldrig klara, Àlskar mat alldeles för mycket!
  Du Cia, tÀnkte att du kanske kunde hjÀlpa mig med en sak,
  visst brukar man i Finland har nÄgon slags rotsakslÄda pÄ julbordet?
  Har du recept pÄ en sÄdan kanske?

  Tja det Ă€r dĂ€rför det kĂ€nns som att leva med en svulten vampyr som Ă€r redo att slĂ€nga sig efter ens strupe vid minsta fel…;-)
  MorotslĂ„da och KĂ„lrotslĂ„da tillhör traditionerna… Jag gillar ingen av dem 😉

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?