Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

i-phone Blaaahhh

Skrivet av den 13 september, 2009 i Pryllebb

OK sĂ„ Nokian Ă€r inte smockad med applikationer och funktioner, den kostar dessutom dubbelt sĂ„ mycket som en i-phone. Men jag kĂ€nner att jag nog helst vill ha den i alla fall. Fast det Ă€r klart att köpa en i-phone Ă€r ju mer ekonomiskt sĂ„ för att snĂ„la kanske man ska övervĂ€ga den. Problemet Ă€r att köper man i-phone mĂ„ste man vĂ€nta 😉

Shit vad lÀcker den lilla Nokian Àr!
nokia8800goldarte2VÀcker habegÀr! Oroa er inte jag ska inte slösa pengar pÄ varken den ena eller den andra, Àr fortfarande nöjd med min lilla billiga 6300. Men jo hade jag pengar pÄ banken för en telefon i 15000 kronorsklassen ja dÄ skulle det bli den hÀr.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 har sagt sitt

7 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “i-phone Blaaahhh”

 1. Det här sa Linda den 13 september, 2009 klockan 8:31 1

  Oj.. defenitivt över min budget. Men snygg var den. Gillar ju fĂ€rgen! 😉

  Ja liten och praktisk och över min budget ocksÄ.
 2. Det här sa Stefan den 13 september, 2009 klockan 11:12 2

  Wehuu den ser ut som den var 5 Ă„r gammal, pĂ„ vilket sĂ€tt Ă€r den bra? 😕 ❓ ❗

  Den hĂ€r kan man ha i kavajfickan utan att den hĂ€nger, fast du kanske har tjackat bögslunga till din i-phone nĂ€r den kommer? 😉
 3. Det här sa Carina den 13 september, 2009 klockan 12:35 3

  SÄna grejer gÄr FETBORT för min del, inte det minsta intresserad av mobiler till Stefans stora sorg!
  Varje Är nÀr vi nÀrmar oss jul/födelsedag sÄ frÄgar han vilket mobil jag skulle kunna tÀnka mig eftersom han anser att jag behöver en ny!
  Svaret han alltid fÄr Àr, ingen alls, nöjd med den jag har!

  Krya nu pÄ er sÄ ni fÄr en bra semester i Greklandia!

  Hahah ja jag erkĂ€nner ju öppet att jag Ă€r pryllebb… SĂ„ vad kan jag sĂ€ga…
 4. Det här sa Linda den 13 september, 2009 klockan 13:02 4

  Förvisso… men om inget konstigt hĂ€nder sĂ„ Ă€r det vĂ€l förhoppningsvis minst tvĂ„ mĂ„nader tills vi har nĂ„n snö. kanske till och med tre….Hela september Ă€r sĂ€kert jĂ€ttefin. Oktober dĂ€remot kan ju vara lite grĂ„trĂ„kig. Regnig och sĂ„. Men snö brukar vi inte ha. Inte heller i november. Fast dĂ„ börjar allt vara hĂ„rt och fruset. TIll första advent fĂ„r snön GÄRNA komma. Men sen ska den ju helst bort till sista februari. Men se det kommer ALDRIG att ske!

  Man ska aldrig sĂ€ga aldrig… KlimatförĂ€ndringar kan göra mycket. HĂ„ller med…skulle gĂ€rna ha snö frĂ„n första advent och sedan fram till 1 Januari..En mĂ„nda över jul och nyĂ„r. Men se det var mĂ„nga Ă„r sedan det. Nu Ă€r det slask hit och slask dit och det kan jag vara utan!
 5. Det här sa Anne den 13 september, 2009 klockan 13:08 5

  Inte bli sjuk nu! Gurgla med saltvatten,ta en whiskey och tĂ€nk bara bra tankar.Jag ska ut i skogen en svĂ€ng nu innan jag ska stryka. Vi kommer ivĂ€g och vi ska njuta bĂ„de du och jag 🙂 . Telefonen var snygg men du! vilket pris?????

  Har redan varit sjuk i en vecka… hoppas pĂ„ att det ska hinna gĂ„ öbver bĂ„de för mig och M
 6. Det här sa Camillas dagar den 13 september, 2009 klockan 21:03 6

  Woow, vilken snygging! Jag vill ocksĂ„ ha en iPhone – mest för att jag Ă€r sĂ„ kĂ€r i min iPod. Du skulle se min gamla mobil, en Samsung med 3-4 Ă„r pĂ„ nacken… man nĂ€stan skĂ€ms dĂ„ den ringer. 😉 DĂ€r Ă€r jag lite sparsam minsann.
  Hoppas du kryat pĂ„ dig under helgen!!! SjĂ€lv har jag kĂ€nt mig riktigt pigg i 2 dagar nu! 🙂

  Hahah Jag kör en Nokia 6300, den har inga funktioner alls mer eller mindre.
 7. Det här sa Åsa den 15 september, 2009 klockan 10:07 7

  Telefonen… ujujuj… men priset… UJUJUJ!!!

  Ja jag undrar lite över vem som har rĂ„d att köpa dem…

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?