Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

RĂ€kna katttassar!

Skrivet av den 14 juli, 2009 i Kattifnattarna

Snacka om konstigt ord föresten katttass kollade M i SAOB för 3 Tn kÀndes helt galet. Men sÄ ska det tydligen vara. Hur som helst, om ni rÀknar tassarna pÄ den hÀr bilden sÄ ser det ju helt galet ut. Men det dÀr Àr sanningen om hur det kan se ut hemma hos oss.

raknakatttassar

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “RĂ€kna katttassar!”

 1. Det här sa Linda den 14 juli, 2009 klockan 22:54 1

  Vilken gooooshög.
  Den skulle jag vilja delta i

  M det ville jag ocksĂ„, sĂ„ jag bad M lyfta upp hela högen inklustive bĂ„ten=kattkorgen pĂ„ sĂ€ngen brevid mig 😉
 2. Det här sa Carina den 15 juli, 2009 klockan 8:37 2

  HĂ€rlig hög som fĂ„r mig att lĂ€ngta efter Axel pissen…..

  Ja du behöver lite sÀllskap att krama och gosa med nÀr Stefan Àr ivÀg pÄ jobb
 3. Det här sa Carina den 15 juli, 2009 klockan 12:47 3

  Tror att M har helt rÀtt, Ängrar att jag inte sa att jag led av panikÄngest eller fÄtt plötsligt dödsfall eller nĎt i den stilen faktiskt sÄ skruttig var resan!

  Jag hade sagt att dÄ hoppar jag över bord!
 4. Det här sa C a m i l l a den 16 juli, 2009 klockan 21:17 4

  NĂ€… 3 t… det Ă€r det vĂ€l aldrig i ett svenskt ord utan bindestreck? Jag har lĂ€rt mig att man tar bort ett och skriver kattassar i sĂ„ fall. Men stĂ„r det i SAOL sĂ„ har du nog rĂ€tt. I sĂ„ fall har jag lĂ€rt mig nĂ„got nytt (men konstigt) i dag.
  Mysig bild!