Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Kermitgröna stolar

Skrivet av den 15 juli, 2009 i Ditt och datt

Baden_Baden HillerstorpHĂ€r har det varit varmt och gottigt. M och jag gav oss ut pĂ„ jakt efter baden Badenstolar. Vi hittade kermitgröna, Röda och Vita… De svarta var slut i hela stan! I alla fall pĂ„ Plantagen och vi vill ha just Hillerstorp svart med svart ram. Jag Ă€lskar grönt, men till Finland passar det inte riktigt, nĂ€ svart med svat ram vill jag ha. SĂ„ nu fĂ„r jag sĂ€tta mig och ringa runt för att höra om det finns nĂ„gon Ă„terförsĂ€ljare som har dem i lager och som vi hinner fĂ„ innan vi Ă„ker nĂ€sta vecka. 😕 👿 😕

Jag hade tĂ€nkt att jag skulle fĂ„ sitta bekvĂ€mt nĂ€r vi Ă€r i Finland, gillar inte att sola direkt pĂ„ berget i vanliga fall, och just nu Ă€r jag extra kinkig. M hade nĂ€stan förbarmat sig över mig och gĂ„tt med pĂ„ kermitgröna. Men 600 pix per stol och sĂ„ Ă€r man inte nöjd…NĂ€ dĂ„ fick det vara.

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Kermitgröna stolar”

 1. Det här sa Linda den 15 juli, 2009 klockan 20:51 1

  svarta eller gröna…huvudsaken dom Ă€r sköna. (vilket rim va?)
  🙂

  Det Ă€r ju en sĂ„n jag fick i morsdagspresent… fast beige… svĂ€rmor köpte en likadan. den Ă€r GRYMT skön. Vi ligger och njuter sida vid sida och lĂ€ser onyttiga blaskor…

  Ja de Ă€r ju det. Men kan de inte vara snygga ocksĂ„? Eller jo den gröna Ă€r jĂ€kligt fin men inte dĂ€r…
 2. Det här sa Linda den 15 juli, 2009 klockan 21:18 2

  jag tycker den beiga Ă€r jĂ€ttefin… och den röda, men dom röda var visst slut nĂ€r bus och U handlade Ă„t mig

  Det finns ingen Beige hÀr bara en vit och den Àr vi rÀdda ska bli skitig fort, visningsexen var alla ruggigt skitiga. Rött passar inte oss bÄde röd och grön Àr lite för skrikigt för att passa i lilla grÄ stugan.
 3. Det här sa Linda den 16 juli, 2009 klockan 9:32 3

  Vi tĂ€nkte samma om den beiga. SĂ„ svĂ€rmor har sytt tunna wĂ„fflade filtar i bomull som Ă€r samma bredd och lĂ€ngre Ă€n stolarna. Ton i ton… dom har vi i… sĂ„ kan man tvĂ€tta upp dom nĂ€r man svettats för mycket

  RIngde runt till alla Ă„terförsĂ€ljare i Stockholmstrakten. och vet du jag hittade en butik som ska ha tvĂ„ kvar. SÅ de har stĂ€llt undan dem till mig 😉
  Skam den som ger sig. Jo vi tror att svart kan bli lite hett att sÀtta sig pÄ, sÄ det lÀr ju ligga handdukar dÀr i alla fall.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?