Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Kermitgröna stolar

Skrivet av den 15 juli, 2009 i Ditt och datt

Baden_Baden HillerstorpHär har det varit varmt och gottigt. M och jag gav oss ut på jakt efter baden Badenstolar. Vi hittade kermitgröna, Röda och Vita… De svarta var slut i hela stan! I alla fall på Plantagen och vi vill ha just Hillerstorp svart med svart ram. Jag älskar grönt, men till Finland passar det inte riktigt, nä svart med svat ram vill jag ha. Så nu får jag sätta mig och ringa runt för att höra om det finns någon återförsäljare som har dem i lager och som vi hinner få innan vi åker nästa vecka. 😕 👿 😕

Jag hade tänkt att jag skulle få sitta bekvämt när vi är i Finland, gillar inte att sola direkt på berget i vanliga fall, och just nu är jag extra kinkig. M hade nästan förbarmat sig över mig och gått med på kermitgröna. Men 600 pix per stol och så är man inte nöjd…Nä då fick det vara.

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Kermitgröna stolar”

 1. Det här sa Linda den 15 juli, 2009 klockan 20:51 1

  svarta eller gröna…huvudsaken dom är sköna. (vilket rim va?)
  🙂

  Det är ju en sån jag fick i morsdagspresent… fast beige… svärmor köpte en likadan. den är GRYMT skön. Vi ligger och njuter sida vid sida och läser onyttiga blaskor…

  Ja de är ju det. Men kan de inte vara snygga också? Eller jo den gröna är jäkligt fin men inte där…
 2. Det här sa Linda den 15 juli, 2009 klockan 21:18 2

  jag tycker den beiga är jättefin… och den röda, men dom röda var visst slut när bus och U handlade åt mig

  Det finns ingen Beige här bara en vit och den är vi rädda ska bli skitig fort, visningsexen var alla ruggigt skitiga. Rött passar inte oss både röd och grön är lite för skrikigt för att passa i lilla grå stugan.
 3. Det här sa Linda den 16 juli, 2009 klockan 9:32 3

  Vi tänkte samma om den beiga. Så svärmor har sytt tunna wåfflade filtar i bomull som är samma bredd och längre än stolarna. Ton i ton… dom har vi i… så kan man tvätta upp dom när man svettats för mycket

  RIngde runt till alla återförsäljare i Stockholmstrakten. och vet du jag hittade en butik som ska ha två kvar. SÅ de har ställt undan dem till mig 😉
  Skam den som ger sig. Jo vi tror att svart kan bli lite hett att sätta sig på, så det lär ju ligga handdukar där i alla fall.