Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Vassaste kniven i lÄdan

Skrivet av den 12 april, 2009 i Den motvillige motionÀren,Pryllebb

JodĂ„ det blir roligare att laga mat med vassa knivar, detsamma gĂ€ller cyklar. Jag lovar! Idag var M och jag ute och trampade igen. Jag hade pulsmĂ€taren pĂ„ mig och toppade rĂ€tt mĂ„nga gĂ„nger. Nu betyder det som sagt inte sĂ„ mycket nĂ€r man Ă€r otrĂ€nad som jag. Vi kan jĂ€mföra med M som kunnat cykla cirklar runt mig. NĂ„ja tur jag inte tĂ€vlar mot den cykelfĂ„nen! 😉

Men jag tyckte det var sÄ skönt att cykla fast jag fick mjölksyrekÀnningar och spykÀnslor att jag började planera tjejtramp och andra galenskaper. OK sÄ jag hÄller 10 km i timmen med vilopauser men det Àr hÄrklyveri, det Àr jÀvligt kul att cykla. Vem hade anat? SÄ nu ska jag ha en cykel till, en Contessa Speedster.

Bild: Scott

Bild: Scott

M skrattar och sĂ€ger att jag nog ska ta det lite lugnt och kanske ta mig runt min mil utan att stanna. Va fan! Ska han komma och vara sansad nu? Jag hejar minsann alltid pĂ„ honom med kĂ€cka KÖP! KÖP!

Att jag vill ha en snabbare vĂ€ghoj fast jag för nĂ€rvarande bromsar hela tiden hör inte till saken. Det gĂ„r vĂ€l över? att jag redan har en sjujĂ€vlans cykel spelar vĂ€l heller ingen roll? Den Ă€r ju för rundorna pĂ„ grus och ruttna cykelvĂ€gar. Jag ska ju cykla ut till Ingarö i sommar ocksĂ„ dĂ„ MÅSTE jag ha en racer 😉

Att M nu inte tycker att jag Àr den vassaste kniven i lÄdan som ska tjacka ny cykel efter 6 rundor pÄ mitt första köp spelar ingen roll. Den Àr snygg, den Àr het och den gör mig oslagbar i köket pÄ vÀgen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 har sagt sitt

8 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Vassaste kniven i lĂ„dan”

 1. Det här sa Petra den 12 april, 2009 klockan 21:48 1

  Va, kan man göra saker tillsammans sÄdÀr utan att det blir en tÀvling? Hur gör man dÄ?
  Jag vill ocksÄ ha en ny cykel. Den andra framkallar traumatiska minnen.

  Ja se till att den ena börjar cykeltrÀna pÄ hög nivÄ ett par Är innan den andra, sen Àr det fullkomligt omöjligt att tÀvla. Tips tvinga sambon att börja. HÀnger du inte med sedan kan du alltid skylla pÄ att han har fler Ärs försprÄng i sin trÀning.

  Ja du fĂ„r sluta upp med att vara fattig student, sĂ€lj sambon pĂ„ gatan. Om nĂ„gon nu skulle vilja ha honom. Eller bli berömd konstnĂ€r. Bli helst berömd för nĂ„got bra och inte för att du Ă€r en jĂ€vel pĂ„ att spela galen. De bra grejerna Ă€r de som ger kosing i slutĂ€nden. Kör en riktig ”guilt trip” pĂ„ förĂ€ldrarna om att du verkligen kommer dö vid midsommar utan en vettig cykel, det dĂ€r godisförsöket var ju bara halvhjĂ€rtat!

  Finns det föresten lÀbbiga bildbevis pÄ dina traumatiska minnen? Sprucken lÀpp var det va?

 2. Det här sa Bia den 13 april, 2009 klockan 7:41 2

  God morgon!
  SÄ klart du ska ha en racer! Jag gillade att cykla tills jag köpte
  en otroligt tungtrampad ”maskin”, tyvĂ€rr ”rĂ„kade” jag glömma den
  nĂ€r vi flyttade sĂ„ nu blir jag tvungen att skaffa mig en ny… 😉

  Jag vill inte rÄka glömma min som jag har nu för jag gillar den verkligen.
  Men en kompis kan den vÀl fÄ ha?
 3. Det här sa Carina den 13 april, 2009 klockan 8:30 3

  Klart du ska ha en ny hoj, du verkar ju vara heltÀnd pÄ detta med cycklingen,
  go for it girl!
  SJĂ€lv brukar jag min kanske 3-4 ggr per sĂ€song vilket vĂ€l sĂ€ger det mesta om vad jag tycker om det! 😐

  JodÄ det finns lyxhustrur Àven 2009, har en bÀsta vÀn hÀr i GÀvle som varit det i ca 20 Är nu, sen hon trÀffade sin nuvarande man Tomas!

  De har inga problem i Àktenskapet?
  Jag Ă€r beredd att ta över honom 😉
 4. Det här sa Stefan den 13 april, 2009 klockan 16:40 4

  Materialare till materialare, klart du ska ha en till, det kÀnns bra i hallen nÀr man har fler det ser snyggar ut. Var ska du hÀnga den kommer den att dingla under balkongen?????????????!

  Men vaddÄ?
  Jag har ju cykelalkov 😉
 5. Det här sa soffiepropp den 13 april, 2009 klockan 18:44 5

  Ă„ va den verkar bra klart du ska ha den om du vill,
  sjÀlv har jag en rishög Ä jag behöver verkligen en ny men nu ska jag betala resan sÄ det blir ingen ny cykel för mej denna sÀsong heller,
  kram :mrgreen:

  Ja semester Ă€r ett av Ms argument till att jag inte ska köpa den nu 😉
  TyvÀrr Àr Ms argument berÀttigade.
 6. Det här sa Linda den 13 april, 2009 klockan 20:27 6

  Klart du behöver en racerhoj…

  Jo men jag behöver nog ett par semesterresor OCKSÅ!!!
  M föreslog att om jag fortfarande vill ha den i höst sÄ gör jag som med cykel nr ett. Köper den pÄ rea.
 7. Det här sa Anne den 14 april, 2009 klockan 13:45 7

  Å, du vill ha en racer.Jag har en Skeppshult.Riktig tant hoj för lugna cykelturer i skogen.Inte mycket att kĂ€mpa med i tĂ€vlingar.Men den duger till rekreation av knĂ€t.
  Klart din cykel kÀnner sig ensam och vill ha en vÀn. =)
  Kram.
  Pst..japps, vi hörde till kalvarna i norra Uppland.

  Jag hade en tanthoj men den var verkligen inte lika hÀrlig att cykla pÄ som pÄ min nya Scott Contessa 10 som jag köpte i höstas. TÀnker inte heller börja tÀvla men det Àr sÄ mycket roligare med riktigt bra cykel. Jag har haft problem med mina knÀn i 15 Är. KÀnde Àven av dem nÀr jag cyklade pÄ min gamla damcykel men det har funkat sÄ galet bra med Contressan att jag kÀnner att jag börjar bli cykelbiten sÄ dÄ vill jag Àven ha en racer.
 8. Det här sa Linda den 14 april, 2009 klockan 14:06 8

  Ja, men vi fĂ„r ju kompensation för den helgdag vi missar i Ă„r pga att nationaldagen infaller en helg.. vi fĂ„r plocka ut en anna ledig dag – innan Ă„rskiftet – med full lön! nice

  Synd att mina chefer inte lÀser min blogg!!!
  Fast vi har ju ganska generösa arbetstider etc sÄ jag ska nog inte klaga.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?