Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

HĂ€rligt hemma

Skrivet av den 3 februari, 2009 i Hemma hos

Jo nu har jag fotat mattan tillsammans med mina handdukar. (Köpte en till pĂ„ vĂ€gen hem för att ha som trĂ€ningshandduk. De nya fluffiga jag köpte igĂ„r tar alldeles för mycket plats i en trĂ€ningsvĂ€ska. Men den kommer inte att skĂ€mmas för sig nĂ€r den hĂ€nger och torkar i badrummet med de andra 😉 mattan kommer frĂ„n Etol design AB (De borde verkligen ta nya produktbilder för de hĂ€r Ă€r sĂ„ dassiga). Inte för att min bild Ă€r sĂ€rskilt vackert frilagd men den visar i alla fall mer hur mattan ser ut!

handdukarochamatta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 har sagt sitt

12 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “HĂ€rligt hemma”

 1. Det här sa Linda den 3 februari, 2009 klockan 21:18 1

  ÅHHH… vad fluffig och hĂ€rlig. Som sommar!

  Ja det Ă€r sommar jag tog in…eller vĂ„r. NĂ€r björkaran spricker upp…
  Ohhh vad jag lÀngtar nu.
 2. Det här sa C a m i l l a den 3 februari, 2009 klockan 21:40 2

  Gud vilka mysiga! Vilken hÀrlig fÀrg!
  Och Cia… TRÄNINGSHANDDUK, smaka pĂ„ ordet. 😉
  Kram kram!

  Mmm fluff fluff 🙂
  Ett lÀskigt ord som knappt finns i mitt vokabulÀr.
 3. Det här sa Carina den 4 februari, 2009 klockan 9:58 3

  Åhh vilka ljuvligt vĂ„riga fĂ€rger till badrummet,
  vilket lyft det sÀkerligen blir pÄ ett enkelt sÀtt!
  TÀnkte ocksÄ försöka hitta pÄ en rolig fÀrg
  till vÄrat som i stort sÀtt Àr vitt med lite svart
  mosaik i duschen och pÄ hyllan ovan handfatet!
  Snyggt Cia 🙂

  Ja i badrummet kan man vÄga lite,
  textilier Àr sÄ lÀtta att byta ut
 4. Det här sa Linda den 4 februari, 2009 klockan 22:23 4

  Njaa.. han fĂ„r vĂ€nta lite pĂ„ egen dator… Men han fĂ„r gĂ€rna anvĂ€nda vĂ„r! 🙂
  Jag sa att han kunde ju ringa och frĂ„ga om han fick vara ledig… men han ropade bara till svar: Det Ă€r roligare att skriva!

  Hehe jo du det gÄr undan!
  Pedagogmamma dÀr!
 5. Det här sa Carina den 5 februari, 2009 klockan 12:26 5

  Utmaning pÄ g hos mig!

 6. Det här sa Rolle den 5 februari, 2009 klockan 19:26 6

  Hej, jag har varigt inne och titta pÄ din sida, Fina bilder och hÀrliga fÀrger gör att det blir roligt att titta pÄ.

  Tack för de orden. Kul att du tycker om sidan.
  Du hade ju kommenterat min maskros ocksÄ.
 7. Det här sa C a m i l l a den 5 februari, 2009 klockan 20:22 7

  Jag mĂ„ste frĂ„ga dig, som har koll pĂ„ det mesta… Jag har ju bokat steriliseringstid till Saga nĂ€sta vecka, men dĂ„ hon bara Ă€r 6 mĂ„nader och nu har lugnat ned sig tĂ€nkte jag att man kanske kunde vĂ€nta lite – tills hon vĂ€xer pĂ„ sig lite… kanske om en mĂ„nad till. Vad tror du? Ett stĂ€lle som jag ringde till sa att katten kunde ”stanna i utvecklingen och se kattungeaktig ut” om man steriliserade för tidigt… SĂ„ himla svĂ„rt! Jag tror inte att hon börjat löpa Ă€nnu faktiskt.
  Kram!

 8. Det här sa C a m i l l a den 5 februari, 2009 klockan 20:23 8

  Hon ”fyller” 6 mĂ„nader nĂ€sta vecka.

 9. Det här sa Linda den 5 februari, 2009 klockan 22:22 9

  AlltsĂ„.. jag har en frĂ„ga om bildutmaningen… (förstod att den skulle hamna hos mig, förr eller senare…) Eller, frĂ„ga och frĂ„ga.. snarare fundering.

  Vilken bildmapp??? 🙂 😯 Jag har typ 10 olika bildmappar… Jag sorterar fotona direkt dom landar i datorn… det finns ”för framkallning”, ”framkallade” ”brĂ€nda”, ”att sparas”, ”pyssel”, ”gula huset”…. and so on… haha… och alla ligger under sjĂ€lva bildmappen! (jag kanske Ă€r lite för noga, vad vet jag..men jag vill veta var jag har mina foton och framförallt – vilka som inte Ă€r framkallade utan ligger pĂ„ vĂ€nt!. )

  SĂ„ nu mĂ„ste jag ju ta mig en funderare VILKEN mapp jag ska vĂ€lja min sjĂ€tte bild frĂ„n??? haha… vilket problem va?

  OK av alla bildmappar du har ta den 6e mappen och ligger det mappar i den sĂ„ blir det den 6e mappen tills du kommer ner till bilder och dĂ€r blir det den 5e bilden 😉 SÅ fĂ„r vi hoppas att det inte Ă€r dina och Us privata bilder 😉
 10. Det här sa Linda den 5 februari, 2009 klockan 22:25 10

  Jag ljög.. det var visst 17 mappar MED foton.. och nÄgra tomma som vÀntar pÄ foton! Jösses

  SĂ„ det Ă€r bara att hitta den 6e bland de 17 😉
  .
 11. Det här sa Linda den 6 februari, 2009 klockan 11:48 11

  ja det blev nĂ„t sĂ„nt.. tror jag…

 12. Det här sa Charlotte den 6 februari, 2009 klockan 14:17 12

  Snyggt – jag Ă€r inne i en limgerön period och Ă€r gravt beroende av den fĂ€rgen som jag tycker gör en glad och Ă€r ett tidigt vĂ„rtecken! 😀

  Ja grönt har alltid varit min favofÀrg Àven om limegrönt kanske Àr en fÀrg jag Àr mer försiktig med.
  Men precis som du sÀger sÄ blir man gladar av den sÄ det var bara att shoppa! För vÄr i badrummet kan man vÀl fÄ ha?

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?