Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Wii dyrare Àn gymkort.

Skrivet av den 6 januari, 2009 i Den motvillige motionÀren,Kattifnattarna,Pryllebb

myskatifnattarna

Jo det blir ju lĂ€tt sĂ„ att rumpan fastnar i sĂ€ngen lite extra sĂ„ hĂ€r nĂ€r man har ”jullov”, kolla in missarna! Eller vaddĂ„ fastnar lite extra? Min bak gillar sĂ€ngen sĂ„ enkelt Ă€r det, ska inte alls skylla pĂ„ jullovet. MEN just nu vill jag verkligen inte att det ska vara sĂ„ hĂ€r kallt och ogĂ€stvĂ€nligt ute, jag vill myscykla. Bara den tanken kĂ€nns lite bizarr för det Ă€r ju motion! OK M försöker motivera mig med ett tio gĂ„ngerskort pĂ„ gym vilket jag nĂ€rstan blir grĂ„tfĂ€rdig av. Men leka lite kan jag ju tĂ€nka mig sĂ„ leka och spela spel medans pulsen gĂ„r upp och svetten rinner vore kanske nĂ„got? Har surfat runt lite och kollat in Nintendo Wii med balansplatta bĂ„de nytt och pĂ„ begagnatmarknaden. Men vem lurar jag egentligen? Det blir dyrare att köpa en Wii som samlar damm Ă€n ett gymkort. VĂ€ldigt plastigt spel och trist grafik ska det verkligen motivera mig? Wii Sports kanske… NĂ€ jag fĂ„r nog fundera vidare ett tag till tills det kommer nĂ„got nytt och revelutionerande som jag kan fundera pĂ„. Kanske har det hunnit bli vĂ„r och jag fĂ„r ge mig ut och trampa pĂ„ en cykel IRL istĂ€llet för virituell sport. Fast pryllebben i mig tycker fortfarande att det vore trevligt med en dammsamlande konsol… Fan vilken velpotta jag Ă€r!

wii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Wii dyrare Ă€n gymkort.”

 1. Det här sa Linda den 6 januari, 2009 klockan 22:19 1

  Vi skulle köpa xbox 360 om vi köpte nÄn konsol.. men det ska vi inte!

  Heheh Ja Ms och mitt favvospel (Project Gotham Racing 2) finns bara för xbox. DÀr vi kunde köra mot varandra i massor med vÀrldsstÀder. Stockholm Àr ett exempel. Lite coolt var det att jag kört i Moskva och kÀnde igen mig nÀr jag sedan Äkte dit IRL. Vi köpte dock PS3 mycket för att dÄ fick vi DVD och BlueRayspelare i ett tillsammans med konsolen.
 2. Det här sa Sofie den 7 januari, 2009 klockan 12:23 2

  Ja, vad har jag fĂ„tt… vet inte riktigt vad det heter. Men i höstas fick jag ett Nintedo DS av Ă€lsklingen och i julklapp fick jag en spelkasett som man sĂ€tter in ett minneskort i. PĂ„ internet kan man hitta DS-spelen 😈 som man sen sparar pĂ„ minneskortet via datorn och sen Ă€r det bara att spela pĂ„ sin DS 😀

  OK du har fÄtt en fulspelsadapter .
  Tittar bort och lÄtsas att jag inte lÀst detta.
 3. Det här sa Malin den 7 januari, 2009 klockan 13:19 3

  Jag ska tala om för dig att Ludwig vet inte hur man kommunicerar innan kaffet. Han har glömt bort hur man pratar och det blir bara bröl och konstiga stÄnk nÀr han öppnar munnen. Han gör de mest hemliga sakerna ocksÄ.. :S

  LĂ„ter konstigt likt M.
  Även om de mest hemliga sakerna Ă€r nĂ„got som i alla fall undgĂ„r mig.
 4. Det här sa Jonas den 7 januari, 2009 klockan 17:23 4

  Jag tycker Wii har varit vĂ€rt varenda spĂ€nn… Vi gav dyrt för vĂ„rt Wii, med chip och allt 5.500:- och sen Wii Fit 1100:- (Svindyrt)
  Det borde vara billigare idag… men jag hĂ„ller med dig om grafiken… ska man ha grafik ska man satsa pĂ„ PS 3, men det gĂ„r vĂ€l inte att chippa. 🙁
  Men det Ă€r ju gamla pengar nu, som min fru skulle ha sagt. 😉

  Ha det gott…! 😆

  2700 för o-chippad Wiikonsol direkt i butik och 950 för Wii fit. SĂ„ jo lite billigare kan man komma undan. Andrahandsmarknaden har nog inte fattat att det gĂ„tt ner… nĂ€r jag kollade pĂ„ Blocket var det dyrare Ă€n nytt 🙂

  Jo din fru Ă€r inte sĂ„ dum hon… Gamla pengar Ă€r inget att grĂ€ma sig över.

 5. Det här sa Jonas den 7 januari, 2009 klockan 17:29 5

  Sv: Jag har haft det likdant i nĂ„t Ă„rs tid, piss att gĂ„ till jobbet. Det gör mig bĂ„de glad och irriterad att sluta pĂ„ jobbet. 😀

  Reinfeldt och hans gossar har ju misslyckats totalt!

  FörstÄr precis hur du menar som sagt just nu Àr jobbet ett stort stressmoment jag trivs med det jag gör ibland Àlskar jag det men ett chefsbyte skulle inte göra sÄ vÀrst ont (detta kommer dock inte att hÀnda).

  Reinfeldt och grabbarna har gjort mycket rÀtt ocksÄ, Àven om sjukförsÀkringsförÀndringen Àr galen. Lustigt att de alltid fÄr en lÄgkonjunktur pÄ halsen dÄ fÄr de ju mer motvind att jobba i.

 6. Det här sa Mysecretwindow.se » Hur enkelspĂ„rig Ă€r min hjĂ€rna? den 3 januari, 2010 klockan 21:23 6

  […] var det dags att fundera pĂ„ Wii igen. SĂ„ klar med Wii fit PLUS. Sist jag bloggade om det var den 6e Januari. Fattar inte hur allt […]

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?