Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Candy corn tack!

Skrivet av den 27 oktober, 2008 i Svammel

Eftersom jag envisas med att vi svenskar absolut mĂ„ste ta till oss Halloween och leva ut denna skrĂ€ckfulla tradition sĂ„ finns det sĂ„ klart saker som jag blir galen över att jag inte fĂ„r tag pĂ„ hĂ€r i gamla svedala. En av dessa saker Ă€r Candy corn som egentligen Ă€r ett ganska sött godis och smakar lite som colabönor. Men det Ă€r nĂ„got visst med dem och ska man fira ”riktig” Halloween sĂ„ mĂ„ste man sĂ„ klart ha just Candy corn. SÅ om nĂ„gon vet vart jag kan fĂ„ tag pĂ„ det snĂ€lla lĂ€gg in en kommentar omedelbums!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Candy corn tack!”

 1. Det här sa Linda den 27 oktober, 2008 klockan 20:55 1

  Har jag aldrig hört talas om..men det lĂ€t ju gott… finns garanterat inte hĂ€r öppe.. Eller kanske- PĂ„ Candyworld. DĂ€r finns vĂ€l typ allt?

  NĂ€ det Ă€r amerikanskt och under 20 Ă„r har jag försökt fĂ„ tag pĂ„ dem hĂ€r i Sverige…Ska det vara sĂ„ jĂ€kla svĂ„rt? candyworld? Det har inte jag hört talas om… Men det Ă€r klart att Candy girl borde ju ha koll 😉
 2. Det här sa Petra den 27 oktober, 2008 klockan 21:05 2

  Vet inte om du gillar bloggutmaningar, men du har iaf en att hĂ€mta i min blogg 😉
  .

  Hmmm jo ibland kÀnns en utmaning kul, ibland inte. Just nu ska jag ta ett bad sÄ vi fÄr se. Utmaningen i sig lÄter kul och svÄr.
  .
 3. Det här sa C a m i l l a den 28 oktober, 2008 klockan 9:28 3

  Det har jag aldrig hört talas om faktiskt, men flygrĂ€dda jag har ju inte lyckats ta mig utanför Europa… 🙂
  Hur som helst hoppas jag att du fÄr tag pÄ sÄna, gÄr det inte att bestÀlla pÄ nÀtet nÄgonstans?
  Kram och ha en bra tisdag!

  Jag har inte hittat nĂ„gon som sĂ€ljer dem till/i Sverige. 🙁
  Kom igen nu karamellkungen!!!
 4. Det här sa Linda den 28 oktober, 2008 klockan 10:13 4

  http://www.candyworld.se/
  har inte sjÀlv varit dit.. ligger typ vÀgg i vÀgg med IKEA men jag har itne orkar kika pÄ Godis efter nÄgra timmar bland ikeaprylar

 5. Det här sa Felicia den 13 augusti, 2015 klockan 11:56 5

  Usagodis.se har candy corn till bra pris!

 6. Det här sa Cia den 16 augusti, 2015 klockan 16:26 6

  Nja jag köpte dÀr för nÄgot Är sedan det var dyrt för de var torra och över 50% var trasiga.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?