Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

ErkÀnner!

Skrivet av den 9 augusti, 2008 i Den motvillige motionÀren

Jag gick precis ner för att handla lite prylar till taco/burriton det blir till middag ikvÀll. Och jo hrmmpfff jag tog hand om mitt skriande choklad/sockerbehov med en rulle Center och Coca Cola. Nu Àr jag en dÄlig mÀnniska, fast jag mÄste erkÀnna att jag kÀnner mig ganska glad och nöjd i alla fall!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “ErkĂ€nner!”

 1. Det här sa C a m i l l a den 9 augusti, 2008 klockan 21:39 1

  Äsch, det Ă€r ju lördag! SĂ„ klart man mĂ„ste ha lite godis och Coca cola dĂ„! Du Ă€r helt förlĂ„ten. Jag fick skippa promenaden i eftermiddags/kvĂ€ll, för det har varit riktiga ösregn och Ă„skskurar hĂ€r. Inte kul att gĂ„ ut dĂ„… DĂ€remot har jag yogat och sĂ„ styrketrĂ€nade jag i gĂ„r. Man mĂ„ste ju leva upp till hurbulle nr 1…
  Go kvÀll!
  Kram!

  SÄ skönt att inte fÄ skÀll av ettan nÀr tvÄan sÄg en aning missnöjd ut men den sa inget, sÄ lÀnge jag inte tvÄngsmatar tvÄan med godis Àr den nöjd.
 2. Det här sa Linda den 9 augusti, 2008 klockan 21:39 2

  Hmmm.. börjar du kĂ€nna till vĂ„ra rutiner nu eller vad Ă€r det frĂ„gan om… haha.. middag serverades just före Ă„tta.. SJUUUKT gott!

  En liiiten aning har jag om hur det gÄr till i det candygirlska hemmet.
  VÄra Àr nog svÄrare att klura ut dÄ jag inte Àr sÀker pÄ dem sjÀlv.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?