Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

VuxenpoÀng

Skrivet av den 8 juli, 2008 i Svammel

Allt Ă€r ju lite relativt. Skulle jag svarat för tio Ă„r sedan hade nog mina poĂ€ng blivit högre. Hur i hela friden ska jag tolka det? ”Din Ă„lder borde vara 32.1 enligt Sveriges VuxenpoĂ€ngsstyrelse

Kommer jag att vara tillbaks i barnstadiet vid 60? Vore kanske inte alls sÄ dumt bara nÄgon tar hand om mig lika vÀl som mina förÀldrar gjorde. Inte troligt att nÄgon skulle ha det tÄlamodet med mig. Inga barn har jag heller som jag kan tvinga att ta hand om mig. Hur det utveklar sig? Ja den som lever fÄr se.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 har sagt sitt

11 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “VuxenpoĂ€ng”

 1. Det här sa Jannice den 8 juli, 2008 klockan 20:11 1

  Hej! Kul att hitta hit!! Bosse Ă€r en ragdoll 🙂

  kram
  Jannice

  (vilka sötnosar du har dÄ!!)

  Jag gissade nĂ€stan det, men har aldrig sett en sĂ„ ljus Raggdoll. De brukar vara mer lika birmor fast utan de vita tassarna. 😉
 2. Det här sa Miamaria den 8 juli, 2008 klockan 22:57 2

  Hej!

  Var ju tvungen att testa detta…och jag var visst Ă€ldre Ă€n jag Ă€r… sĂ„ kan det gĂ„…..

  HAÂŽen bra vecka!
  MiaMaria

  Ja den Ă€r nog inte sĂ„ vetenskaplig den dĂ€r testen 😉
  Ska pÄ kurs imorgon EM och pÄ torsdag gÄr planet sÄ veckan ser lovande ut.
  Hoppas din blir lika bra.
 3. Det här sa ina den 9 juli, 2008 klockan 0:01 3

  Ålder, Ă„lder. Samma problem, suck… god natt!
  Nu ska jag sova min skönhetssömn.

  Packar, för att ha det klart, ska hem till mamma och fira att hon blir ett Ă„r Ă€ldre imorgon sĂ„ dĂ„ blir det kort om tid. Ingen skönhetssömn för mig med andra ord 😉
 4. Det här sa ina den 9 juli, 2008 klockan 8:07 4

  Tack för svaret sjĂ€lv! Jag var inne pĂ„ Din engelska sida sent igĂ„r kvĂ€ll, plötsligt upptĂ€ckte den. Det kommer sĂ€kert att gĂ„ bra med min engelska ocksĂ„…sĂ„ smĂ„nigom. Just nu Ă€r jag inte precis sĂ„ bra.

  Ja den sidan Ă€r lite eftersatt 😉 Jag har inte skrivit sĂ„ mycket som jag vill. Den Ă€r ju ett sĂ€tt att kommunicera med mina vĂ€nner i USA. SĂ„ jag fĂ„r ta och skĂ€mmas lite. Jag har inte ens fixat designen sĂ„ att den funkar sen jag uppdaterade bloggverktyget. Jag borde skĂ€mmas 😉
  Tror nog att du fÄr fart pÄ din engelska bara du börjar prata lie sÄ att det slÀpper. Jag minns fortfarande sommaren det slÀppte för mig, jag var 13 och skulle fylla 14 och var pÄ min första sprÄkresa pÄ Isle of Wight. En fantastiska sommar.
 5. Det här sa GÅRDSROMANTIK den 9 juli, 2008 klockan 8:59 5

  Men vilket kul test – det mĂ„ste jag bara pröva.

  Kram Maud

 6. Det här sa GÅRDSROMANTIK den 9 juli, 2008 klockan 9:04 6

  Men gud sĂ„ hemskt – jag borde vara 50,2 – men man kanske skall tolka det som att jag Ă€r vĂ€ldigt klok! SĂ„ Ă€r det sĂ€kert.

  Kram Maud

  *Skrattar* 😆 😆 😆
  Ja i alla fall vÀldigt stadgad, sör jag uppfattade att frÄgorna gick ut mycket pÄ det!
 7. Det här sa Carina den 9 juli, 2008 klockan 10:17 7

  Den frÄgan brukar jag ocksÄ stÀlla mig,
  vem tar hand om mig nÀr jag blir gammal?
  NÀÀ usch sÄnt vill jag dÄ helst inte alls tÀnka pÄ!
  Hehe, jag har ju en betydligt yngre (8 Ă„r) man som tur Ă€r 🙂
  Kram Carina

  Vill inte alls vara kĂ€rringen mot strömmen men gubbar blir gubbar fortare Ă€n kĂ€rringar blir kĂ€rringar. Å andra sidan kan ni hjĂ€lpas Ă„t och ta hand om varandra 😉
 8. Det här sa diana den 9 juli, 2008 klockan 13:59 8

  31.1
  😛

  Men fasiken dÄ, dÄ Àr jag ju gammal!
  .
 9. Det här sa Carina den 10 juli, 2008 klockan 5:00 9

  Hehe tack för pÄminnelsen on efiit!
  Kanske fotar man sen fÄr jag se om vi kommer
  Ät nÄgot fritttrÄdlöst nÀr vi Àr ute i Europa!
  Har hört att det ska finnas fritt lite hÀr och dÀr
  sÄ jag kommer att blogga nÀr det finns i alla fall,
  blir vÀl inte varje dag men ibland kanske i alla fall!
  Kram och ha nu en underbar semesterresa

  Kolla pÄ McDonalds jag tror de kör fritt trÄdlöst över Europa.
  Fast dĂ„ mĂ„ste ni offra en pĂ„ McDmat… 🙂
 10. Det här sa Camilla den 10 juli, 2008 klockan 17:23 10

  Tjena! Usch vilken dÄlig bloggare jag Àr nu, men solen skiner och vi badar och solar varje dag. Lovar att bli riktigt bra pÄ att blogga igen dÄ det blir sÀmre vÀder. Hoppas att allt Àr bra hos dig. Har mycket att lÀsa ikapp hÀr!
  Kramar!

  Kan inte skryta med att jag ar en bra bloggare heller, har ju gatt massor med dagar utan att jag kikat in pa nagot internetcafe. Har varit for hett att ga upp pa dagen, men idag ar jag brand sa jag tar det forsiktigt med stranden
 11. Det här sa ina den 16 juli, 2008 klockan 14:10 11

  vÀntar pÄ nÄgon som jag inte kÀnner men ÀndÄ saknar dina kommentar o de nya inlÀgg! ha du sÄ bra pÄ din semester!

  Ar snart pa banan igen!
  Som du ser kan jag inte halla mig borta helt, borde starta AB=AnonymaBloggare

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?