Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

100 höjdare – Kattkvinnan!

Skrivet av den 6 april, 2008 i Kattifnattarna

KattkvinnanKattkÀrringenOK sÄ det dÀr med actionfiguren stÀmde kanske inte riktigt in pÄ mig. Som Linda uttryckte det sÄ har jag liksom inte lodat ner mig ordentligt. Fast den hÀr figuren till vÀnster kanske kÀnns lite mer Cia om man sÀger sÄ!?

Texten sĂ€ger ”Visst Ă€r det besvĂ€rligt att dejta, men det Ă€r lika jobbigt att förvandlas till den galna kattdamen”. Jag tyckte faktiskt den hĂ€r var sĂ„ söt att jag skulle vilja ha den stĂ„endes i nĂ„gon flyttkartong pĂ„ vinden. För framme …nja.

DÀr jag vÀxte upp hade vi verkligen en kvinna som vi kallade kattkÀrringen. Hon samlade pÄ herrelösa sommarkatter och hon stank faktiskt kattpiss. Ansiktet förtvinades i hemska grimaser av olust de ggr hon klev pÄ bussen. Ett enmans katthem, jag tror faktiskt att hon tog rÀtt vÀl hand om dem Àven om hon definitivt hade för mÄnga. Skulle hon varit med i 100 höjdare med Filip och fredrik skulle hon kallats Kattkvinnan och det Àr vÀl i alla fall hellt OK tilltal?

Jag sĂ€ger som Michelle Pfeiffer – Miiiaoow!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ingen har tyckt till än

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?