Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Utbredd korruption i IT vÀrlden

Skrivet av den 3 februari, 2008 i Svammel

Den spÀnnande fortsÀttningen: Doktor Umbuntu fick visserligen inte liv i XP, men han försökte övertyga om att han kunde ta XPs plats, vilket sÄ klart inte Àr godtagbart. Efter en svÀng hem till M klockan 03:00 för att se om hjÀrt- lungrÀdningsmaskinen (dvs ÄterstÀllningsskivorna) fanns dÀr,Ă‚Â ĂƒÂ„tervÀnde vi molokna hem. Jag bestÀmde mig för att ta en sista desperat titt i garderoben. 5 sekunder senare stog jag dÀr med dem i handenñ€© Liiiite pinsamt. De hittade korrupta  filer i fabriksinstalationen och nu har den fÄtt extra minne och hÄller pÄ att ÄteruppstĂƒÂ„ĂąÂ€ÂŠJiiippppiiiii. I alla fall ser det lovande ut Àn sÄ lÀnge. Med bÀsta kvinnliga logik anser M och jag att vi ñ€œtjÀnatñ€? 17000 pix (eftersom vi slipper köpa ny burk till mig). Undrar vad vi ska göra med dem ;-) ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 har sagt sitt

10 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Utbredd korruption i IT vĂ€rlden”

 1. Det här sa Camilla den 3 februari, 2008 klockan 13:08 1

  Å, hoppas det löser sig! Mitt svar pĂ„ pengaproblemet Ă€r res och shoppa! =)
  K R A M och ha en skön söndag! HÀr vrÀker snön ned. Mysigt!

 2. Det här sa Cia den 3 februari, 2008 klockan 15:38 2

  Camilla: Jag tror pengarna ska gĂ„ till att bilda aktiebolag sĂ„ smĂ„ningom. Föga glamouröst. HĂ€r slaskar det…snö Ă€r överskattat pĂ„ vĂ„ra breddgrader den blir bara brun mojs.

 3. Det här sa Linda den 3 februari, 2008 klockan 18:34 3

  Det var snabbt tjÀnade pengar!

  JassĂ„, du har förstĂ„tt att jag gillar att bada. Det Ă€r ju sĂ„Ă„Ă„ skönt och avkopplande. Även om lill-bus hĂ€rjar i ena delen av karet (som inte Ă€r stort) men han tar ingen notis avmig sĂ„ jag kan lungt sitta med en tidning medan han ”lagar mat” eller leker sjörövare. Perfekt!

 4. Det här sa Cia den 3 februari, 2008 klockan 21:45 4

  Linda: Ja visst var det! 😉
  Ja, jag Ă€r sjĂ€lv en badgalning. Älskar att mysa i karet. Hmmm kanske skulle ha en badblogg 😉 Och starta sjöjungfruklubben pĂ„ riktigt!
  Min arbetskamrat har en son pĂ„ snart 4 Ă„r som önskat sig ett piratkalas. En av aktiviteterna ska vara att smyga sig in hos den sovande piraten (Min jobbarkompis utklĂ€dda sambo) och stjĂ€la chokladguldpengar utan att han vaknar… kan bli mycket spĂ€nnande… Han vill ha en lila sjörövartĂ„rta för lila Ă€r favoritfĂ€rgen. Sjörövare verkar vara populĂ€rt…

 5. Det här sa Linda den 3 februari, 2008 klockan 22:11 5

  Tack för lektipset. Det kan jag anvĂ€nda mig av nĂ„n gĂ„ng… antingen hemma eller pĂ„ jobbet!

 6. Det här sa Cia den 3 februari, 2008 klockan 22:19 6

  Linda: Det var det jag tĂ€nkte… att du skulle uppskatta det. 🙂

 7. Det här sa Carina den 4 februari, 2008 klockan 18:47 7

  Ja vet, sĂ€tt sprĂ€tt pĂ„ dem!! 😆 Eller som Camilla skrev res för dem, bĂ„da delarna Ă€r ju roligt men man han absolut mer behĂ„llning av resan enl mig! GÖTT, gjorde coleslaw pĂ„ ditt sĂ€tt, hade Ă€pple i och jĂ€klar sĂ„ gott det blev, tack för tipset!
  Kramkram Carina

 8. Det här sa Cia den 4 februari, 2008 klockan 20:06 8

  Carina: Haha nÀ som sagt det ska bli en grundplÄt till att tjÀna lite mer pengar. Resa fÄr jag göra endÄ. Bara jag fÄr ett hem igen.
  Ja visst Àr det frÀsht med Àpple i. Jag har vÀl ite blivit godkÀnd som Àkta amerikan av mina amerikanska vÀnner inte för inte!

 9. Det här sa Camilla den 4 februari, 2008 klockan 20:48 9

  Ditt svar till mig hĂ€r ovanför var ju otroligt jordnĂ€ra och… bra! Faktiskt sĂ„nt jag ocksĂ„ hade gjort om jag vore du.
  K R A M! MĂ„ndagen gjord… puh! DĂ„ Ă€r det snart fredag igen.

 10. Det här sa Cia den 4 februari, 2008 klockan 21:07 10

  Camilla: I have my moments 😉

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?