Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Va fan hääändä?

Skrivet av den 4 februari, 2008 i Inredning

Sitter fortfarande chockad… Jag är ju inrednings junkie. Följer de flesta inredningsprogramm i det närmaste slaviskt. Simon och Tomas har varit strålande på att ge mig rysningar och jag har sett på med förskräckt förtjusning hur de förstört människors hem. Så jag var beredd på att åter igen förfasas och vad hände? Jo jag blev betagen. Lungt och varmt och välkomnande. Av mig får de tummen upp! Det har gjort ett rött tonårsrum som jag tyckte var bra också, visserligen inget jag vill bo i men det kändes rätt för den tjejen.
Go Simon & Tomas! Att göra vackra hem utan att överdriva det impar på mig.

7 har sagt sitt

7 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Va fan hääändä?”

 1. Det här sa Carina den 4 februari, 2008 klockan 21:42 1

  Nää men ahhh, missade ju det, såg att det skulle vara med glömde totalt bort det 😡

 2. Det här sa Cia den 4 februari, 2008 klockan 21:54 2

  Carina: för den som gillar vita väggar var det ett orgieprogram

 3. Det här sa Nilla den 5 februari, 2008 klockan 7:44 3

  Tänk att jag har missat detta program, jag som också älskar heminredningsprogram. Får försöka se reprisen i veckan, om det nu går nån sån.
  Ha en skön tisdag!

 4. Det här sa Camilla den 5 februari, 2008 klockan 8:15 4

  Jag kikade faktiskt i går… men jag sitter bara och stör mig på att ena pratar svenska och andra engelska och att de ena förstår svenska, men vägrar prata svenska o s v… Jag har fullt sjå med det, så jag ser knappt hur de inreder. 😆
  Ha en skön tisdag!

 5. Det här sa Cia den 5 februari, 2008 klockan 10:42 5

  Nilla: I normala fall missar du inget

  Camilla: Hahah jag skrattar mest år de få svenska ord som kommer över Simons läppar. Nej faktiskt så går en hel del av programmet ut på att visa upp deras egocentriska personligheter 😉 Mindre användbara tips men ibland lyckas de inspirera.

 6. Det här sa Carina den 5 februari, 2008 klockan 20:48 6

  Har precis ”gluvat” i mig min semla som heller intevar någon höjdare precis, liten och torr så in i baljans var det! Kramkram 🙂

 7. Det här sa Cia den 6 februari, 2008 klockan 15:04 7

  Carina: Ja varför äter man den? När de är goda förstår jag men när de är torra och trista varför slänger man dem inte?