Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Hur kul Ă€r det…?

Skrivet av den 31 januari, 2008 i Negativ

Nu hoppas jag att jag tjurat fĂ€rdigt för ett tag framöver, för hur kul Ă€r det att lĂ€sa en gnĂ€llkĂ€rrings blogg egentligen? Hmmm jo ibland kanske men oftast vill man ju bli glad och inspirerad av det man lĂ€ser. Jag fĂ„r helt enkelt se till att fĂ„ ett glatt och inspirerande liv 😉 .

Nu ska jag göra nÄgot sÄ roligt som att dammsuga, Àr ni inspirerade?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 har sagt sitt

7 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Hur kul Ă€r det…?”

 1. Det här sa Linda den 31 januari, 2008 klockan 18:59 1

  Mycket inspirerande. Men jag tycker det Ă€r rĂ€tt skoj att lĂ€sa gnĂ€ll. Bara det inte Ă€r sĂ„nt gnĂ€ll som inte gĂ„r att fixa. DĂ„ blir jag sjĂ€lv nedstĂ€md. Typ om folk som separerat, dödsfall och annat sorgligt. Men arggnĂ€ll Ă€r skoj. haha… jag skulle kunna gnĂ€lla sĂ„Ă„Ă„ mycket över alla ”mina” barns knasiga förĂ€ldrar. Det skulle kunna bli en blogg bara de (Hmmm. Nu fick jag en ide!)

  SJÀlv ska jag gÄ duscha. Jag fryser om fötterna. Har suttit en halvtimme barfota vid datorn nu. Och det straffar sig. Hoppas jag fÄr med mig en snorig lill-bus i duschen utan tjat, sÄ han kan lÀgga sig snart!

 2. Det här sa Cia den 31 januari, 2008 klockan 19:13 2

  Linda: Haha ja dÄ hoppas jag att du inte blir nedstÀmd hÀr.
  Ja jag har förstÄtt att det finns en hel del knasiga förÀldrar, tror jag skulle kunna skratta en hel del Ät en sÄn blogg.
  Ska bĂ€dda om och ta mig ett bad ocksĂ„ tror jag. Fast jag gĂ„r barfota jĂ€mt. har inte haft strumpor pĂ„ mig till jobbet pĂ„ ett bra tag nu (Jo…jag har skor sĂ„ helt barfota Ă€r jag inte 😉 )

 3. Det här sa Camilla den 31 januari, 2008 klockan 21:22 3

  Jag stĂ„r ocksĂ„ ut med ditt gnĂ€ll, det Ă€r ju faktiskt VIKTIGA saker, som att bli bostadslös t ex. đŸ˜„
  K R A M!

 4. Det här sa Cia den 1 februari, 2008 klockan 12:54 4

  Camilla: Ja visst Ă€r det viktiga saker och jag vill att min blogg ska spegla mitt liv… Men det Ă€r faktiskt inte bara motgĂ„ngar Ă€ven om det faktiskt kĂ€nns sĂ„ just nu.

 5. Det här sa Camilla den 1 februari, 2008 klockan 20:55 5

  Kikar in och önskar dig en trevlig fredagskvÀll! Inget nytt hos dig, hoppas att du mÄr bra trots allt. Kramis!

 6. Det här sa diana den 2 februari, 2008 klockan 12:03 6

  Mycket! Tack! Ska omedelbart sĂ€tta maken pĂ„ det 💡

 7. Det här sa Cia den 2 februari, 2008 klockan 16:33 7

  Camilla: Jag var lite upptagen igÄr för att kunna blogga. Helgen fÄr inte bli totalt förstörd bara för att saker som hÀnder i livet Àr skit.

  Diana: Ja hoppas maken blev lika inspirerad 😉

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?