Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

De får en omgång – En efter en

Skrivet av den 6 januari, 2008 i Webbdesign

Ja nu har jag tagit tag i ett annat sorgebarn. Ska uppdatera med nya artiklar förutom att den fått en skönare design som inte kräver att man klickar lika mycket. Skrev ett par artiklar bara för att få den nya designen att funka som jag ville. Men det är ett heltidsjobb att hålla på med detta, Nu får det ramla in lite pengar så att jag kan ägna mig mer åt detta. Jag är visst lite galen, jag jobbar för att få råd att jobba kan man säga. Försöker så klart välja jobb som inspirerar mig när jag gör dem ”privat”. På vanliga jobbet blir det oftast så att man får ta tag i det som faller i knät vare sig det är inspirerande eller inte. Webbshoppen där är INTE inspirerande att hålla på med. Så dåligt grundkodad att inget funkar. Men här hemma får alla sajter sig en rejäl överhalning just nu. Det finns en till att ta tag i, men nu är ju julledigheten slut så det blir kvällar och helger + att Inredningsmagasinet ska få lite kärlek. Klicka på bilden för att kika in, smörigt ros och välmotiverat ris tas med glädje emot.

Inredningsmagasinet

5 har sagt sitt

Tags: , , ,

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “De får en omgång – En efter en”

 1. Det här sa Gabriella den 6 januari, 2008 klockan 3:38 1

  Hej! Tack för din kommentar. Jo alltså när man coppar rakt av, det suger som fan, men att man lånar vissa saker o så har jag inget emot fan.. trisst att du oxo blivit utsatt :/

 2. Det här sa Daniel den 6 januari, 2008 klockan 9:20 2

  Riktigt snyggt imo, men reklam? 🙄

 3. Det här sa Cia den 6 januari, 2008 klockan 15:08 3

  Gabriella: Känns inte som hela världen.

  Daniel: Inredningsmagasinet tillhör Absint Media och det är så sidan finansieras så reklam är en självklar del. Fast det är trevligt om den smälter in i designen.

 4. Det här sa Camilla den 6 januari, 2008 klockan 21:38 4

  Snyggt! 🙂 Börjar du jobba ”på riktigt” i morgon igen va? Hoppas att det går bra! Usch, man brukar ha riktig jobbångest då man varit långledig.
  Hur går det med dammsugaren förresten, fortfarande nöjd va? Jag är helnöjd med vår Elektrolux silence, det är ett rent nöje att städa nu ju.
  K R A M och hoppas det går bra i morgon!

 5. Det här sa Cia den 7 januari, 2008 klockan 10:38 5

  Camilla: Nu är jag på ”riktiga” jobbet… Vaknade 3:00 inatt efter att ha dåsat några timmar, sen har det inte blivit någon sömn. Började bli trött först när klockan ringde i morse. Nu siter jag nästan i koma och jag har hela dagen framför mig… Jo M har jagat runt med den en hel del men jag var nöjd med min gamla Elektrolux silence förutom att den var blå och ful, vilket inte är kul när den alltid står framme. Nu är ja SÅÅÅÅ HIIIMMMMLA NÖJD! Den är fin OCH gör rent!