Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Etna Bahh, Cia ahhhh

Skrivet av den 18 december, 2007 i Negativ

Usch, Jag har gĂ„tt och varit arg i ett par dagar nu. Jag blir sĂ€llan arg och det Ă€r sĂ€llan det bubblar över men vulkanen började pyra i mĂ„ndags sĂ„ att det nĂ€stan luktade svavel i nĂ€san. Första dagen pĂ„ jobbet efter Rysslandsbesöket och en hel del som lĂ„g och vĂ€ntade pĂ„ mig och behövde tas omhand. DÅ dimper det ner massor med problem mejl frĂ„n min kollega som bestĂ€mt sig för att vara hemma och jobba med helt andra saker. Fan kolla att det gĂ„r först! Jag hade ingen annan att ta hjĂ€lp av och högarna vĂ€xte. Fick ta itu med hans problem först dĂ„ de var mest akuta. Ilskan fyllde mig som ett svar moln i bröstet. Han borde ha stannat hemma tisdag och eventuellt onsdag istĂ€llet. MĂ„ndagar Ă€r aldrig en bra dag dĂ„ det tycks dimpa ner mest panikgrejer efter helgen. Riktigt usel planering, hur blev det godkĂ€nt? Nu kĂ€nner jag mig fortfarande grinig och tror jag kan börja lipa för ingenting dĂ„ ilska gör mig instabil. Jag Ă€r grining för att jag kĂ€nner att jag inte hunnit ikapp Ă€n. SjĂ€lvklart skulle julklapparna ha gĂ„tt ut tidigare men nu stod de snĂ€llt pĂ„ lagret och vĂ€ntade, jag fick rycka in dĂ€r med. Jag tycker min kollega (han som stannade hemma) kunde visa mer ansvar Ă€ven för sina kunder nĂ€r det gĂ€ller sĂ„na smĂ„ detaljer. Jag vill inte gĂ„ och kĂ€nna mig arg
 Kan nĂ„gon reta mig och ta pĂ„ sig explosionen sĂ„ att det gĂ„r ur kroppen tack?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 har sagt sitt

7 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Etna Bahh, Cia ahhhh”

 1. Det här sa Linda den 19 december, 2007 klockan 15:41 1

  Haha… pumlor Ă€r ett annat ord för kulor.. alltsĂ„ sĂ„na dĂ€r glaskulor man sĂ€tter i granen! Men jag tror det Ă€r mer vanligt att anvĂ€nda ordet hĂ€r norröver! SĂ„ det Ă€r nog dĂ€rför du inte fattade!

 2. Det här sa Linda den 19 december, 2007 klockan 15:42 2

  Kolla hÀr! haha
  http://www.sofi.se/1552#item104100

 3. Det här sa Elin den 19 december, 2007 klockan 16:22 3

  Visst Ă€r det sĂ„, julen var annorlunda nĂ€r man var liten. Är visst bara tjugo fyllda, men Ă€ndĂ„. Det kĂ€nns sĂ„ annorlunda nu nĂ€r man inte bor hemma hos mamma bland allt julbak och pyssel. Det Ă€r inte lika roligt att göra allt sjĂ€lv men har liksom tvingat mig till det. Har lagt ner extra mkt tid pĂ„ inslagning av klappar och julkort iĂ„r, bakat lite och ja, dĂ„ kĂ€nns det som att julen Ă€r hĂ€r lite mer. Ta dig tid 😀 För gammal för julen blir man aldrig.
  MĂ„nga kramar!

 4. Det här sa Cia den 19 december, 2007 klockan 16:30 4

  Linda: Hahah ja dĂ„ har jag lĂ€rt mig lite dialekt dĂ„. 😉

  Elin: Jo nej jag börjar liksom bli mogen för julen igen… Det kĂ€nns inte som ett tvĂ„ng…bara mysigt och jag vill sĂ„ mycket men gör det jag hinner. Det jag inte hinner fĂ„r helt enkelt vara.

 5. Det här sa Daniel den 20 december, 2007 klockan 6:31 5

  peta….peta….peta lite till….peta….peta……

 6. Det här sa Camilla den 20 december, 2007 klockan 9:26 6

  Hoppas du Ă€r gladare nu vĂ€nnen! 🙂 Ibland Ă€r det skönt att vara sĂ„ dĂ€r riktigt arg… !
  Kram och ha en skön torsdag.

 7. Det här sa Cia den 20 december, 2007 klockan 15:55 7

  Daniel: Peta vulkanen Cia gĂ„r inte att trigga igĂ„ng sĂ„ enkelt …tyvĂ€rr!

  Camilla: Jo jag Ă€r gladare men tar gĂ€rna den dĂ€r urladdningen i alla fall… den tycks bara inte finnas i nĂ€rheten… Undrar om jag blir farlig om jag trycker pĂ„ mina kĂ€nslor? Hoppas inte 😉

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?