Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Äckel!

Skrivet av den 17 april, 2007 i Svammel

KrÀkas Àr vidrigt, fast jag gör det som den vÀrsta bulimikern. Har haft extrem nÀsblod i en vecka nu och tydligen svÀljer jag blod nÀr jag sover för jag vaknar med panikspykÀnsla och sÄ Àr det kört. Har börjat fÄ ont i magen ocksÄ, kanske Àr den irriterad eller sÄ har den fÄtt trÀningsvÀrk.

Vidrig kÀnsla Àr det i alla fall nÀr man tvingas ner pÄ knÀ över porslinet och magen drar ihop sig, tÄrarna sprutar för har man vÀl börjat krÀkas kÀnns det som om man aldrig mer ska fÄ luft eller kommer att dra ner Àcklet i luftvÀgarna.

Nej bulimiker blir jag aldrig frivilligt! (hmmm vem blir det föresten…ja ni fattar hur jag menar… )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ingen har tyckt till än

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?