Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Surrhumlor

Skrivet av den 15 april, 2007 i Svammel

Surrhumla, större bild frĂ„n miniatyr
Jag sĂ€ger som Jerker
– Ska det vara pĂ„ det hĂ€r viset?
Har precis lyft ut en monsterhumla, det verkar som om det blir humleinvasion i Ă„r. M har redan hunnit trampa pĂ„ en mitt i natten, det kan inte ha varit en trevlig överraskning. De smĂ„ förvirrade varelserna har ju noll koll pĂ„ vart de flyger. Kanske Ă€r det sant att humlor inte kan flyga men de vet inte om det sĂ„ de gör det Ă€ndÄ  sĂ„ gott det gĂ„r. De Ă€r ju vĂ€ldigt söta och inte sĂ€rskilt aggressiva, men jag gillar dem inte Ă€ndĂ„. Jag vill inte att en av kissarna provsmakar en. Föresten bĂ„dar inte mĂ€ngden humlor gott nĂ€r det gĂ€ller getingar, jag vill inte ha en getingsommar! Är det nĂ„gon som vet vart man kan fĂ„ tag pĂ„ getingfĂ„ngare? SĂ„na dĂ€r som de har utomlands? Lika bra att förbereda sig i tid!

Ingen har tyckt till än