Fantastiskt kul att leka gud!

Skrivet av den 13 juni, 2006 i Svammel

Jo jag vet att SIMS har funnits i evigheter. Men min burk har helt enkelt inte klarat av det. Nu är läget ett annat. Därför har jag och M skaffat nya familjer, yupp så är det! Vi uppdaterar varandra om vad som händer och kallar dem vid namn. Förutom att leka gud blir man byns skvallerkärring. För tillfället har M ett helt kollektivboende i sitt hus medan jag har två nymfomaner som är livrädda för fasta förhållanden i mitt. Kom nu inte med några Freudanalyser pga det…


Ren kalabalik kan uppstå om vi någon gång spelar varandras hus. Häromdagen fixade M ihop min sim(Nina)  med fel kille och det blev ett herrans liv på sim nr 2 (Olivia). Nymfoman eller inte man rör inte mammas pojkvän, men å andra sidan är det katastroferna som är riktigt kul. Om det nu finns en högre makt i verkliga livet sitter den nog och skrattar galet ibland.
 

Nä i mitt nästa liv ska jag bli äkta gudinna, det tycker jag låter som den ultimata planen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Fantastiskt kul att leka gud!”

  1. Det här sa verynicetoo den 16 november, 2006 klockan 18:32 1

    spännande

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?