Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Fantastiskt kul att leka gud!

Skrivet av den 13 juni, 2006 i Svammel

Jo jag vet att SIMS har funnits i evigheter. Men min burk har helt enkelt inte klarat av det. Nu Ă€r lĂ€get ett annat. DĂ€rför har jag och M skaffat nya familjer, yupp sĂ„ Ă€r det! Vi uppdaterar varandra om vad som hĂ€nder och kallar dem vid namn. Förutom att leka gud blir man byns skvallerkĂ€rring. För tillfĂ€llet har M ett helt kollektivboende i sitt hus medan jag har tvĂ„ nymfomaner som Ă€r livrĂ€dda för fasta förhĂ„llanden i mitt. Kom nu inte med nĂ„gra Freudanalyser pga det…


Ren kalabalik kan uppstÄ om vi nÄgon gÄng spelar varandras hus. HÀromdagen fixade M ihop min sim(Nina)  med fel kille och det blev ett herrans liv pÄ sim nr 2 (Olivia). Nymfoman eller inte man rör inte mammas pojkvÀn, men Ä andra sidan Àr det katastroferna som Àr riktigt kul. Om det nu finns en högre makt i verkliga livet sitter den nog och skrattar galet ibland.
 

NÀ i mitt nÀsta liv ska jag bli Àkta gudinna, det tycker jag lÄter som den ultimata planen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Fantastiskt kul att leka gud!”

  1. Det här sa verynicetoo den 16 november, 2006 klockan 18:32 1

    spÀnnande

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?