Dominatrix?

Skrivet av den 13 juni, 2006 i Svammel

Om porriga namn, Silverfisken skrev om sin kollega Candy Hertz och antydde att det lät som ett namn för en Domina. Jag håller med om att det låter porrigt eller som jag kommenterade i hans blogg kanske mer ett namn på en Bondbrud. Någon Dominatrix  låter det i varje fall inte som.

Nu är det en gång för alla så att min hjärna gärna tar långa omvägar och slutligen har ändstationer som kan vara totalt orelevanta. Hur som helst virvlade tankarna och vips fick jag en nästan desperat längtan av att lyssna på Jennifer Brown ”Two in the morning” är ju en så förbaskat skön låt. Hon må ha ett oskyldigt namn men i henne bor nog en liten gömd Dominatrix

Two In The Morning, Text
”I want you to see my body naked touching you in every dream
So when I tie you up and then go down you might not scream
I wanna be crazy and not care about what people say
Nobody has to know that I want you to be my slave
Chorus
Don’t go to sleep I just might call
To throw you up against the wall
I want to be the girl who smiles standing by her man
But secretly i want you kneeling when I raise my hand”
– Jennifer Brown

Rätt läcker bild faktiskt, kan se henne vinkla handleden en aning och vips så sitter älsklingen där på knä. Tja där ser man vart lite godis för mina tankar så här en tisdagseftermiddag (Jennifer hade föresten även en hit med låten ‿Tuesday afternoon).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ingen har tyckt till än

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?