Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Droppstopp

Skrivet av den 12 juli, 2015 i Urban garden

För att kunna vattna vĂ„ra blommor ordentligt var jag tvungen att stĂ€lla nĂ„got under dĂ„ vi har hĂ„l i balkonglĂ„dorna. Vi vill ju inte ha arga grannar under oss. Sagt och gjort förra helgen shoppande jag en hink och en balkonglĂ„da som jag inte gjorde hĂ„l i. Men för skojs skull satte jag lite rĂ€disfrön sĂ„ att den inte stod helt oanvĂ€nd förutom som droppsamlare, och titta!!! Det har kommit skott redan. Jag satt ocksĂ„ de sista Ă€rtorna sĂ„ fĂ„r vi se om de kommer. Jag har ju satt dem en mĂ„nad sent. RĂ€disorna ska jag dock kunna plantera nu. radisorDet kan ju vara för grunt för dem eller sĂ„ hinner de torka dĂ„ vi inte vattnar den lĂ„dan, eller sĂ„ drĂ€nks de för att vi inte har hĂ„l… Farorna för vĂ„ra smĂ„ rĂ€disor Ă€r mĂ„nga, fast Ă€n sĂ„ lĂ€nge ser de ju nöjda ut!

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Droppstopp”

  1. Det här sa Linda / CandyGirl den 13 juli, 2015 klockan 20:48 1

    VĂ€rt att testa i alla fall

  2. Det här sa Cia den 16 juli, 2015 klockan 21:40 2

    Ja det var ju varken dyrt eller tidskrÀvande.