Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Bortskämd

Skrivet av den 8 juli, 2015 i Ditt och datt

I dag var det Es sista dag innan semestern och innan hon gick idag kom hon förbi med en liten söt flaska av sin hemgjorda flädersaft! Hon tyckte jag kunde ha det i vin. Jag som inte dricker vitt kan nu tänka mig att köpa en liten flaska bara för att testa. Det gick även bra som vanlig saft. Tack snälla E, det här uppskattar jag verkligen även om jag var helt urvriden när du kom förbi.

eva

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Bortsk√§md”

  1. Det här sa Linda / CandyGirl den 9 juli, 2015 klockan 15:28 1

    Men så gulligt.

    Och vitt vin är ju perfekt när det är varmt ute-

  2. Det här sa Cia den 9 juli, 2015 klockan 19:59 2

    V√§rldsa gulligt! Men s√•n √§r v√•r E ūüôā