Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Världens mest älskade vän

Skrivet av den 24 juni, 2015 i Ditt och datt

Jo jag fick en riktig överraskningspresent idag. A finaste vännen i världen bjöd mig på middag och jag fick välja precis vad jag ville. Det blev hämtsushi som vi åt på balkongen. (Skulle kunnat bli på Medis och någon uteservering men regnet hotade och jagade faktiskt in oss till slut.

sushi

Här är hon om ni undrar vem vännen är. Det är M och A som jag äskar mest av alla människor i hela världen. De är fina lojala varma goa härliga. Bara bäst helt enkelt. Och så dök hon upp och firade mig helt spontant och oväntat! (M jobbar natt)

bestfirend

A hade även med sig efterrätt – Jordgubbar och körsbär. Och så fick jag fina blommor.

M hade och så lämnat en bukett som stod och väntade när jag kom hem. Desutom matchar buketterna varandra. Så fiiina.
Det är inte så pjåkigt att fylla år i alla fall! 🙂

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Världens mest älskade vän”

  1. Det här sa Linda / CandyGirl den 25 juni, 2015 klockan 15:40 1

    mums för den middagen.. allt man kan fira SKA firas.

  2. Det här sa Cia den 25 juni, 2015 klockan 21:11 2

    Ja det har du banne mig rätt i!