Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Hoppade inga grodor ur munnen

Skrivet av den 22 juni, 2015 i Ditt och datt

Jag har varit effektiv och varit pÄ lÀkarbesök med provtagning samt förmedicinering sÄ att jag inte skulle blöda hos tandlÀkaren.
PÅ sjukan var de sĂ„ effektiva att nĂ€r jag kom till södra station hade jag en timme till godo, jag som brukar fĂ„r springa till tandis. SĂ„ jag tĂ€nkte inte slösa bort tiden utan gled in pĂ„ en dropin toppning av hĂ„ret, de toppade 10 – 15 cm. Frisören skakade pĂ„ huvudet och sa slitet, det betyder antagligen att jag vĂ€ntat för lĂ€nge.

Nu satt jag sitta allt för lÀnge i vÀntrummet
tandis1

Hos tandis sĂ„g det bra ut mindre tandsten och mina risktĂ€nder hade stabiliserat sig lite. Det sĂ„g bĂ„de tandlĂ€karen och tandhygienisten chockade ut över. Det hĂ€nder tydligen inte ofta. SĂ„ jag fĂ„r hoppas att det hĂ„ller i sig. Har dock sprickor i en ”6-Ă„rtand” Tack vare att man var lagningsgalen förr och amalgamfyllningar inte Ă€r snĂ€lla mot tĂ€nderna. NĂ„ja… sĂ„ Ă€r det att bli Ă€ldre och vara född pĂ„ 70-talet innan tandlĂ€karna visste bĂ€ttre.

Jag var i alla fall duktig för jag fick en groda ur ungarnas presentask 🙂
Den var sĂ„ söt att jag inte kunde tacka nej…
tandis2

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Hoppade inga grodor ur munnen”

  1. Det här sa Linda / CandyGirl den 25 juni, 2015 klockan 15:53 1

    klart du förtjÀnade en groda. Studsboll tycker jag annars att ungarna kommer med oftast hÀr.