Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Midsommar

Skrivet av den 19 juni, 2015 i Ditt och datt

SĂ„ kom den Ă€ntligen. Ja midsommar i alla fall. Äntligen och Ă€ntligen för nĂ„gon sommar att tala om har det inte varit i Ă„r. Men faktiskt gör det mig inget. Jag har kunnat gĂ„ barbent och utan jacka lĂ€nge och det rĂ€cker för mig. Jag behöver inte gassande sol och superhetta. Fast det Ă€r klart det eviga regnandet kan jag ju vara utan. Det Ă€r ju inte i England vi bor.

Och regnade gjorde det idag med.

midsommar1

M och jag bestÀmde oss för sill och nubbe lunch. Ja egentligen bestÀmde jag det igÄr nÀr jag hÀmtade ut min lilla bestÀllning pÄ systemet. DÄ fick en flaska flÀderbrÀnnvin följa med hem samt en flaska Bacardi Razz.

M stĂ€llde sĂ„ klart upp och trodde vĂ€l inte det skulle bli mer Ă€n en nubbe. Men tja flaskan gick Ă„t. Tack vare Facebook sĂ„ kan jag se att vi drack Âœ cl var i minuten under lunchen. Vi som aldrig dricker mycket och sĂ„ vips bara. Vi blev tydligen ursvenska pĂ„ midsommar. och FlĂ€der Ă€r visst galet bra med mĂ€starmatjessill. Vi gick inte bara all in med spriten. Som ni ser gjordes det löksmör till potatisen som kokats med dill och sedan fĂ„tt nyklippt hĂ€rlig dill pĂ„ sig. och det fanns till och med grĂ€slök till grĂ€ddfilen.

Som sagt tjoff sa det  flÀdern slank ner sen blev det lite Razz drink till Singstar. och ett par tequila sÄ att vi skulle stÄ oss till middagen som blev pÄ McD. Jo vi hade köpt entrecote men insÄg nÀr det var dags att det skulle vara slöseri pÄ bra kött om vi skulle köra den.

Singstar skrĂ€nade vi pĂ„ till lĂ„ngt in pĂ„ natten.Innan M helt plötsligt bara smet ner i sĂ€ngen. Jag kunde visst fĂ„ sjunga vidare sjĂ€lv 🙂

midsommar3

 

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Midsommar”

  1. Det här sa Linda / CandyGirl den 22 juni, 2015 klockan 19:25 1

    haha.. blev det köttet pÄ midsommardagen istÀllet dÄ?

  2. Det här sa Cia den 22 juni, 2015 klockan 22:35 2

    NĂ€ det Ă„t vi igĂ„r.och dĂ„ var det supergott. 🙂