Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Vackert och kÀrleksfullt och lite kul.

Skrivet av den 14 juni, 2015 i Ditt och datt

kung15

Jag Àr inte rojalist men tycker inte vi behöver avskaffa monarkin heller. De gör ju en massa bra saker och Sverige fÄr lite reklam dÄ och dÄ. Lite synd Àr det om dem som som hamnar i strÄlkastarljuset frÄn den dagen de föds. Om jag var tvungen att vara en av kungafamiljen skulle jag vilja vara Prins Carl-Philip. Nu har han fÄtt vÀlja kÀrleken i sitt liv han fÄr syssla med design som verkar vara ett Àkta intresse. Köra snabba bilar som han Àlskar ja och dÄ han inte Àr tronföljare sÄ har han inte samma press pÄ sig och fÄr vÀlja mer fritt.

Nu har det varit prinsbröllop och han har fĂ„tt sin Sofia. Som utifrĂ„n ser ut att verkligen vara kĂ€rleken i hans liv. Sofia sĂ„g minst lika lycklig ut som Prinsen pĂ„ bröllopsdagen och jag lipade rört som om jag kĂ€nde dem personligen. FĂ„nigt…jo jag vet men Jag gillar paret.

Det fanns lite glatt bus i deras bröllop. Gospel som överraskade nÄgot stela kungligheter som sÄg ut att slappna av och bli glada, Sofias tal och poprocks i tÄrtan. HÀrligt!

Ja maten… Knappt sĂ„ att den kan Ă€tas. SĂ„ himla vacker. och lite rolig den med. Med gran, nĂ€sslor och harsyra. KĂ€nns rustikt och experimentellt pĂ„ en gĂ„ng.

Ja dessutom tycker jag att vi ska hÄnga fler fasta flaggstÀnger som flaggar permanent varje dag. GO Sverige du underbara land. Och heja Stockholm en av de vackraste stÀderna i vÀrlden!

Fler bilder

Ingen har tyckt till än