Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Skitcykel

Skrivet av den 16 maj, 2015 i Pryllebb

Jag har kollat hela våren på en cykel från Specialized. Den är ergonomiskt anpassad för tjejer och bland annat det gillade jag med min gamla cykel (Scott Contessa) som jag precis sålde. Nu visar det sig att de inte är tillverkade!?!?! Va fan de visar att de har bra komponerade cyklar för kvinnor som kan jämföras med cyklar skapade för män, men så är det bara på papper för de har inte tillverkat dem då återförsäljarna ja även Specialized concept stores vågar inte ta in så dyra cyklar så då tillverkas de inte. Då kan de väl sluta marknadsföra dem tycker jag! Jag blir bara ruggigt besviken och ledsen. De har dessutom mage att föreslå de sämre alternativen som de vågat satsa på. Jag vill väll inte slänga ut sååå mycket pengar som en sån cykel kostar när det är väldigt liten skillnad för att jag skulle fått en BRA cykel.

Sämre bromsar växlar tyngd mm är vad de vill sälja. Nä USCH Specialized ligger lågt i mina ögon just nu för att visa upp att de satsar på tjejer och sen inte göra det känns just nu värre än att inte göra det alls!.

Det här är i alla fall vad jag är ute efter i storlek Small (Tror jag för jag har ju inte kunnat testa)

Specialized-Vita-Expert-Carbon-Disc-EQ-2015

Var helt galet svårt att hitta vem jag kunde kontakta och fråga vad de egentligen håller på med. Misstänker att jag får ett goddag yxskaft svar om jag får något svar alls.

SPECIALIZED EUROPE B.V. (The Netherlands)
Tel: +31 314 676 600
E-mail: service@specialized.com
Serving: Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Liechtenstein, Luxembourg, Netherlands, Norway, Sweden, Switzerland

Jo jag vill fortfarande ha cykeljävlen.

Sålde ju min gamla trotjänare Scott Contessa i veckan.
contessa10

Så jag är cykellös, men vägrar köpa en bara för att ha. Jag vill ha den jag vill ha helt enkelt…

Ingen har tyckt till än