Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Skitcykel

Skrivet av den 16 maj, 2015 i Pryllebb

Jag har kollat hela vÄren pÄ en cykel frÄn Specialized. Den Àr ergonomiskt anpassad för tjejer och bland annat det gillade jag med min gamla cykel (Scott Contessa) som jag precis sÄlde. Nu visar det sig att de inte Àr tillverkade!?!?! Va fan de visar att de har bra komponerade cyklar för kvinnor som kan jÀmföras med cyklar skapade för mÀn, men sÄ Àr det bara pÄ papper för de har inte tillverkat dem dÄ ÄterförsÀljarna ja Àven Specialized concept stores vÄgar inte ta in sÄ dyra cyklar sÄ dÄ tillverkas de inte. DÄ kan de vÀl sluta marknadsföra dem tycker jag! Jag blir bara ruggigt besviken och ledsen. De har dessutom mage att föreslÄ de sÀmre alternativen som de vÄgat satsa pÄ. Jag vill vÀll inte slÀnga ut sÄÄÄ mycket pengar som en sÄn cykel kostar nÀr det Àr vÀldigt liten skillnad för att jag skulle fÄtt en BRA cykel.

SÀmre bromsar vÀxlar tyngd mm Àr vad de vill sÀlja. NÀ USCH Specialized ligger lÄgt i mina ögon just nu för att visa upp att de satsar pÄ tjejer och sen inte göra det kÀnns just nu vÀrre Àn att inte göra det alls!.

Det hÀr Àr i alla fall vad jag Àr ute efter i storlek Small (Tror jag för jag har ju inte kunnat testa)

Specialized-Vita-Expert-Carbon-Disc-EQ-2015

Var helt galet svÄrt att hitta vem jag kunde kontakta och frÄga vad de egentligen hÄller pÄ med. MisstÀnker att jag fÄr ett goddag yxskaft svar om jag fÄr nÄgot svar alls.

SPECIALIZED EUROPE B.V. (The Netherlands)
Tel: +31 314 676 600
E-mail: service@specialized.com
Serving: Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Liechtenstein, Luxembourg, Netherlands, Norway, Sweden, Switzerland

Jo jag vill fortfarande ha cykeljÀvlen.

SÄlde ju min gamla trotjÀnare Scott Contessa i veckan.
contessa10

SĂ„ jag Ă€r cykellös, men vĂ€grar köpa en bara för att ha. Jag vill ha den jag vill ha helt enkelt…

Ingen har tyckt till än

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?