Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Hemmaspa

Skrivet av den 7 december, 2013 i Ditt och datt

SÄ hÀr sÄg det ut hemma hos mig och tja det har ALLTID stört mig med alla dessa fÀrger i badrummet. Jag vill ha lugn och spa kÀnsla. Att ta ett bad Àr ju bland det mest rofyllda man kan göra dÄ ska det vara lugnt i rummet.
hemmaspa0

Sagt och gjort jag begav mig till Åhlens och införskaffade vita neutrala flaskor. Köpte mig en Labelprinter med plastfilm för printet. Införskaffade en ordentlig hylla frĂ„n Bosign (De dĂ€r med sugproppar funkar bara inte och vi bor i hyresrĂ€tt sĂ„ hĂ€r borras det absolut inte i vĂ€ggarna!). NĂ„ja jag skred till verket och skapa ett antal designer tills jag blev nöjd. Det blev en oval ram som jag sedan lĂ€tt kunde skriva in innehĂ„llet till varje flaska. Nu Ă€r det lugnt och fint i badrummet. Eller ja pĂ„ godvĂ€g jag ska köpa ett par pumpflaskor till till handkrĂ€m och fotkrĂ€m sen tror jag att jag ger mig. 🙂 Men ni ser redan hur bra det blir eller hur?
hemmaspa1

7 har sagt sitt

7 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Hemmaspa”

 1. Det här sa Linda den 7 december, 2013 klockan 21:20 1

  JĂ€ttebra. Och överambitiöst. 🙂 me like

 2. Det här sa Cia den 8 december, 2013 klockan 0:16 2

  Hehehe överambitiöst … Jo fast jag har velat göra det enda sedan jag var tonĂ„ring. 🙂

 3. Det här sa Camilla den 10 december, 2013 klockan 14:23 3

  Tjohoo! HÄller med Linda hÀr.
  Dock snyggt, mycket snyggt! Och vÀldigt mycket Cia!

 4. Det här sa Cia den 11 december, 2013 klockan 23:12 4

  Jag överambitiös???

  Ähhhh all in!!!

 5. Det här sa Linda den 2 februari, 2014 klockan 23:08 5

  Svar: Nej det Ă€r inte ett dugg slut… vet inte hur mycket vi har kvar, men skulle tippa pĂ„ nĂ€stan hĂ€lften… det vann verkligen pĂ„ spara det mer Ă€n en mĂ„nad, om man sĂ€ger sĂ„… hoppas det blir lika med det röda.
  Procenten har vi noll koll pĂ„. Det vita verkar ”helt normalt” och jag tycker nĂ€stan att det röda kĂ€nns aningen starkare…

 6. Det här sa Maria Östensson den 24 juli, 2015 klockan 15:31 6

  Var har du hittat den fina hörnhyllan?

 7. Det här sa Cia den 24 juli, 2015 klockan 20:55 7

  Den Àr frÄn Bosign Sthlm
  http://www.bosign.se/shop/product.lasso?id=42860