Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Lilla gula aktiviteter

Skrivet av den 22 september, 2013 i Ditt och datt

M invigde dem i Geocaching sÄ kunde Bus fÄ lite skattjaktskÀnsla. Linda och M har klurat en hel del under helgen pÄ en goecachgÄta med svÄrighetsgrad 5 om KSMB. Men en gömma inte alls lÄngt frÄn lilla gula tog vi.

geocaching

Sen fick jag skjuta, det ska man nĂ€r man Ă€r sĂ„ lĂ„ngt norr över sĂ€ger mina fördomar. Hade varit sjukt kul om inte knotten velat svĂ€lja mig hel-  Det var till att knĂ€ppa igen och fĂ€lla upp kragen och försöka koncentrera mig. Det gick rĂ€tt uselt. Men efter att jag kollat pĂ„ Linda och omvĂ€rderat hur man skulle sikta fick jag in nĂ„gra trĂ€ffar med revolvern i alla fall. ”kulsprutan” var betydligt lĂ€ttare, först och frĂ€mst kunde man ju nĂ€stan se kulorna som en strĂ„le och sĂ„ hade den ju ett kikarsikte som förĂ€ndrade förmĂ„gan. Jag kan i alla fall konstatera att jag gillar att skjuta pĂ„ kaffekartonger…

muppainte

muppa_inte

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Lilla gula aktiviteter”

  1. Det här sa Linda den 24 september, 2013 klockan 7:08 1

    Ja utan knotten hade du nog prickat mera.. och sĂ„ mĂ„ste man skjuta lite dĂ„ och dĂ„ för att ha kvar prickandet. Det brukar ta nĂ„gra omgĂ„ngar innan man prickar igen nĂ€r man inte skjutit pĂ„ lĂ€nge….

  2. Det här sa Cia den 24 september, 2013 klockan 23:54 2

    Inte helt sĂ€kert men de var vĂ€ldigt ettriga… HUA