Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Läkarbesök

Skrivet av den 3 september, 2013 i Resor

Jahapp halsfluss tror vi.
M är en ynk och kinkar om feber. Han är en riktig man tål inte 0,1 grad över sin normala kropptemp då går han genast under. Så är det bara och det är inte så att han bara gnäller han blir helt enkelt såsig. En sån M kan jag ju inte dras med, nej vi begav oss till farbror doktorn på morgonen. Även jag kollades och nu käkar vi medicin vi inte kan läsa vad den innehåller. Vi får hoppas vi överlever den 🙂

Jäkla elefantpiller är det till råga på allt. Går ju knappt att svälja!

grekfrulle

De ska tas med mat så vi fick shoppa frulle nummer två och inta den på balkongen.
Men grekiska tomater … Yumm Yumm

Ska bli spännande att se vad kalaset går på, vi hade inte tagit Vings reseförsäkring… Fast jag har betalat med kort och tror jag har på hemförsäkringen. Den snälla sköterskan ska kolla upp det åt oss.

Tji tjing.

2 har sagt sitt

Tags:

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Läkarbesök”

  1. Det här sa Linda den 3 september, 2013 klockan 19:25 1

    ja det ingår ju i hemförsäkringen… så det borde inte bli så dyrt (säger jag som inte har träffat doktorn utomlands någonsin)

    Du såg väl att vi bokat flyg till nästa år! 🙂 Eller vi och vi. JAG.

  2. Det här sa Cia den 5 september, 2013 klockan 18:32 2

    Ja nu ligger M och sover. Kanske kan vi få tillbaks lite av pengarna för resan förutom läkarkostnaderna. Ingen strand idag heller.