Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Dag 1 1/2

Skrivet av den 2 september, 2013 i Ditt och datt,Resor

VÄr strand! Fotad av Mika imorse nÀr han var runt och geocachade

topview1

Fick nĂ€sblod frĂ„n H-vetet igĂ„r pĂ„ restaurangen. Skitans !!! Vi fick nĂ€stan fly hem till hotellrummet för det strömmade verkligen. Det kan bero pĂ„ att jag knappt hade sovit natten innan resan och sen inte sovit nĂ€r vi kom fram. Mika förstörde allt genom att plĂ„ga sig och inte ta sin vanliga tupplur för huvudet. Han vill inte missa nĂ„gon grektid. Men i dag SKA han sova. Annars kommer jag fĂ„ en gringubbe. SjĂ€lv sov jag LÄÄÄNGE imorse medan Mika var ute och Geocachade. Han har 3 st travelbags med sig och en den vill trĂ€ffa katter. Den har redan trĂ€ffat vĂ„ra Svenska snöbollar och nu fĂ„r den trĂ€ffa grekkissar.

travelcat2

Uppkopplingen gör migsom vanligt hispig… Ska det vara sĂ„ segt 🙂
NĂ„ja later gater

Ingen har tyckt till än

Tags: