Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Tjatigt?

Skrivet av den 28 augusti, 2013 i Ditt och datt

Jag vet, men om jag inte jobbar pÄ den sÄ blir det ju ingen magisk bok till Halloween. Kan meddela att det var extremt svÄrt att skapa en monokromatisk bild med bara tre pennor. Visst de gÄr att anvÀnda som akvarell pÄ akvarellpapper, men jag kan som sagt inte blöta upp boken för mycket. Det svÄraste Àr nog att sluta i tid, men ser att jag kunde förstÀrkt klÀnningen lite, nÄja nu vÄgar jag inte gÄ pÄ mer. Risken finns att allt blir för mörkt. Resultatet kunde i alla fall ha blivit mycket sÀmre. Och det gick bara igenom pappret ytterst lite. SÄ nu ska ni gÄ och lÀgga er och drömma om feer.

För ni tror vĂ€l pĂ„ feer? För det vet ju alla att om man uttalar att man inte tror pĂ„ dem sĂ„ dör en av dem. NĂ„gra femördare vill jag ju inte ha som lĂ€sare! 🙂
feersvingar

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Tjatigt?”

  1. Det här sa Linda den 29 augusti, 2013 klockan 7:13 1

    mycket vackert… antar att du inte hinner annat pĂ„ kvĂ€llarna just nu.

  2. Det här sa Cia den 29 augusti, 2013 klockan 7:19 2

    Det har du rÀtt i, Det tar lite tid.