Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Kreativ…

Skrivet av den 24 augusti, 2013 i Ditt och datt

aqua_marker
forsattsblad
Finns få saker som är så avslappnande som att få pyssla lite. Och jag har unnat mig en uppsättning med AquaMarkers och Calligrafipennor och lite annat jox. Har sett att många kör ProMarkers, men jag har alltid älskat akvarellmålning och här får jag lite av den känslan. Blev så inspirerad när jag gick förbi Akademibokhandeln och hittade en helt underbar anteckningsbok som heter Crolier Grande från Paper blanks. Den var som gjord för att skapa en Magibok till Halloween med. Så jag fick helt enkelt shoppa pennor till också. Dem beställde jag  direkt från Letraset. De hade slutat med vattenpennan men den hittade jag i en annan UK butik på nätet. Calligrafipennorna hittade jag i en pappersbutik på söder.
magiskacirkeln
Magi
Testade lite på sista sidan i boken först med en annan penna. Den texten blev för klumpig och pennan gick igenom trots att det är tjocka fina blad i boken.Ni ser själva skillnaden.
skuggornasbok2
Nu har jag i alla fall gjort försättsbladet och en sida i boken. Jag är himla nöjd än så länge, både med bok och med pennorna.
clasp and edge

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Kreativ…”

 1. Det här sa smäm den 24 augusti, 2013 klockan 21:33 1

  åh, vad kul! fint!

 2. Det här sa Cia den 24 augusti, 2013 klockan 22:21 2

  Mmm hur kul som helst. Önskar lite att jag hade en plats där jag kunde låta saker ligga framme. Men det är himla bra med pennor iställer för vanlig akvarellde går snabbt att få undan.
  Även kul att klura ihop olika trollformler också. Håller på med en nu 🙂

  Jag har ju galen fantasi 🙂

 3. Det här sa Linda den 24 augusti, 2013 klockan 21:45 3

  Det fanns inga billiga flyg till halloween. .. :-(((((((

 4. Det här sa Cia den 24 augusti, 2013 klockan 22:18 4

  🙁 I år planerar jag Vampyrtema. Fast jag har inte kommit någonvart med det än.
  Fastnade här på häxigt för att boken var så fin 🙂

  Har lite idéer om vad jag vill göra dock.

  Fast jag vill ju göra ett vampyrdödarkit också 🙂

 5. Det här sa Camilla den 25 augusti, 2013 klockan 20:46 5

  Tjusigt och lite spökigt! 🙂

 6. Det här sa Cia den 25 augusti, 2013 klockan 23:04 6

  Precis som det ska vara med andra ord 🙂