Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Hat trick???

Skrivet av den 20 augusti, 2013 i Ditt och datt

SÄ himla roligt nu ringde andra företaget av tre jag skickade jobbansökningar till den mÄnaden företaget jag jobbat pÄ senaste 9 Ären gick i konkurs. Det var verkligen ett jobb jag var jÀtteintresserad av, MEN gamla företaget Àr uppköpt och de ville verkligen ha mig tillbaks sÄ jag sa vad jag ville ha för att gÄ tillbaks och fick det. SÄ jag började jobba i mÄndags igen NÀr min semester egentligen skulle börjat. SÄ nu tar jag semester lite senare. Dvs om en och en halv vecka.Vill ju fÄ upp farten lite och se till att saker kommer pÄ plats tills jag tar ledigt. Hur som helst vore det super roligt om tredje och sista företaget ocksÄ skulle höra av sig  sÄ jag fÄr göra Hat trick.

KĂ€nns skönt och roligt att vara sĂ„ efterfrĂ„gad. Passar pĂ„ att njuta! 🙂

 

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Hat trick???”

  1. Det här sa Linda den 20 augusti, 2013 klockan 22:54 1

    tar du nĂ„t samtal med dom Ă€ndĂ„… trots att du redan ”fĂ„tt” jobb?

  2. Det här sa Cia den 21 augusti, 2013 klockan 0:01 2

    Nej sÄ klart jag inte trÀffar dem. Jag tackade dem sÄ hemskt mycket för att de valt ut mig bland alla sökanden och att jag vart vÀldigt glad för det. Men att jag var ledsen att de nu mÄste gÄ tillbaks till högen och kika efter en annan kandidat att trÀffa.

    Han idag sa vad synd för vi ville hemst gÀrna trÀffa dig för en intervju. Sen har jag ju varit pÄ en intervju innan de ringde frÄn nygamla jobbet. Dit ringde jag sjÀlv och sa att jag tagit ett annat jobb och att jag inte kunde gÄ vidare.

    Sen har jag sökt ytterligare ett jobb men de har inte ringt Ă€n. tycker jag har rĂ€tt bra utdelning i alla fall Ă€n sĂ„ lĂ€nge. Kul att de uppskattat vad jag skrivit om mig sjĂ€lv, samt att det visar att jag sökt rĂ€tt typ av jobb för min kompetens 🙂