Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Mmmm nu Àr det sommar

Skrivet av den 9 juni, 2013 i Ditt och datt

Det doftar underbart hemma och jag Àr lyckligare Àn vanligt. Lillisar Àr magiska
31.5-2013

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Mmmm nu Ă€r det sommar”

  1. Det här sa Linda den 10 juni, 2013 klockan 8:48 1

    Oj jösses vilken megabukett. jag tar bara in nĂ„n enda kvist nĂ€r vi tar in… Vill inte plocka bort allt frĂ„n nedanför altan. Fast om jag gĂ„r ut i skogen kanske jag skulle kunna plocka lite mera förstĂ„ss.. för hĂ€r Ă€r gott om den varan. Och tidiga – som allt annat – i Ă„r.

  2. Det här sa Cia den 10 juni, 2013 klockan 12:31 2

    Vi gĂ„r sĂ„ klart ut i skogen och blir uppĂ€tna av mygg. Jag klĂ€r pĂ„ mig lĂ„nga brallor och lĂ„ngĂ€rmat och sprayar myggmedel 🙂 Svettas som om jag trĂ€nat i timmar. Mycket för att jag Ă€r skitrĂ€dd för att fĂ„ fĂ€stingar ocksĂ„…