Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Snart pÄ engleska

Skrivet av den 3 juni, 2013 i Ditt och datt

Nu nÀr burken lever igen har jag fÄtt jobba pÄ lite. SÄ har vi snart en shop pÄ engelska ocksÄ. Vi kommer sÀlja till EU lÀnder samt Norge. Ska bli spÀnnande och se vad det gör med kandelaber.se eller candelabra.eu som den heter pÄ engelska. M har kÀmpat med det tekniska och tja jag har fÄtt peta med utsidan. Sen har vi lÄtit Johan fota fast vi ska göra en omfotning sÄ att de blir perfekta bilder. Blir sÄ proffsigt sÄ nÀr de Àr pÄ plats.

Fast Ă€n sĂ„ lĂ€nge Ă€r det den gamla som gĂ€ller. Handelsbankens modul för betalning berĂ€knar momsen fel.Stackars M som fĂ„r kĂ€mpa med sĂ„nt trĂ„k. HĂ„ll tummarna att det löser sig snabbt för vi hade nĂ€stan tĂ€nkt lansera…

shop

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Snart pĂ„ engleska”

  1. Det här sa Linda/Candygirl den 3 juni, 2013 klockan 23:23 1

    spÀnnande vÀrre. Kommer bli jÀttebra, tror jag. Det Àr ju mörkare söderut Àven sommartid sÄ dÄ fÄr man ju en marknad dÀr ocksÄ

  2. Det här sa Cia den 4 juni, 2013 klockan 23:23 2

    Ja man vidgar ju marknaden direkt. Ă€ven om vi tror att fraktkostnaderna kommer avskrĂ€cka lite till Europa. Men vi vet ju inte 🙂