Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Har grym huvudvÀrk

Skrivet av den 19 april, 2013 i Ditt och datt

Kan inte sĂ€ga exakt nĂ€r den började… I Söndags?? Kanske…
Skulle ta prover igÄr och dÄ fick jag samtidigt trÀffa en lÀkare som gjorde basic neurologiska tester. Eftersom jag harblödningsrisk sÄ ville man kolla att jag inte hade en blödning i hjÀrnan. Klarade testerna utan problem. SÄ jag gick hem. SÄ visade det sig att mitt ena prov inte gick att anvÀnda sÄ jag fick gÄ tillbaks idag.
130419_scnning_my_brain

DĂ„ snodde de i allafall in mig pĂ„ en CT-scan. SĂ„ nu vet jag att det inte Ă€r tomt i huvudet. Fick med mig nĂ„gra bilder pĂ„ min fina hjĂ€rna hem 🙂
130419_my_brain
SÄ hÀr ser jag ut i huvudet. Inga blödningar. Det innebÀr att jag kan Àta den antiinflammatoriska medicin som de ville ge mig trots att den kan öka blödningsrisken nÄgot. Nu Àr det ju kollat att jag inte blöder i huvudet.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Har grym huvudvĂ€rk”

  1. Det här sa Linda den 22 april, 2013 klockan 22:27 1

    Men sĂ„ bra – dĂ„ har du ju ”papper pĂ„” att du Ă€r normal i skallen. Det har jag ocksĂ„, faktiskt. TyvĂ€rr har jag slĂ€ngt dom. Mina var dock i skriven text, och pĂ„ typisk lĂ€karvis sĂ„ var det formulerat nĂ€stan sĂ„. 🙂 Det borde man ha sparat.

    Hoppas huvudvÀrken Àr bÀttre. Jag vet ju vad det dÀr med huvudvÀrk handlar om. Och det gör ju M med. SÄ vi lider med dig.

  2. Det här sa Cia den 22 april, 2013 klockan 22:50 2

    Japp fullt normal. Kan bli fina Halloweendekorationer kanske ? 🙂