Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Skit morgon

Skrivet av den 8 april, 2013 i Ditt och datt

Jahapp vaknar sent, bestÀmmer mig för att ta bussen till jobbet. Missar första, nÀr jag sen ska kliva pÄ sÄ har jag inte laddat busskortet. Nu kan man inte lÀngre betala via mobil utana att först reistrera ett kreditkort. Jag vill inte registrera mitt kort över allt!!! FAN dÄ fÄr de ta tillbaks betalningsmöjligheten pÄ bussarna!
Skit!

FÄr tigga om att fÄ Äka med, fÄr Äka ner till Slussen. Kliver av och laddar inne i tunnelbanan. SKIT SL!!! SKIT TELEBOLAG!!!
130408_skitmorgon

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Skit morgon”

 1. Det här sa Linda den 22 april, 2013 klockan 22:31 1

  Magnus Uggla i Uggla i P4 Àr inte nÄdig pÄ nya systmet. TvÄ fredagar pÄ raken har han ringt upp ansvariga och stÀllt dom mot vÀggen för nymodigheterna. haha..

  Undra hur et blir nĂ€r vi kommer nĂ€sta gĂ„ng. Vi har iof axcesskort, sĂ„ det borde ju funka. Det Ă€r engĂ„ngsbiljetter för bus – dĂ„ det inte Ă€r helg – som mĂ„ste köpas löst dĂ„.

 2. Det här sa Cia den 22 april, 2013 klockan 22:53 2

  Heja Uggla!!!!

  Man kan köpa kort och fylla det med engÄngsresor bÄde för vuxna och barn. Troligen billigare Àn dygnsbiljetter om man inte Äker mycket.

 3. Det här sa Linda den 23 april, 2013 klockan 18:40 3

  Vi brukar köpa 72 timmarskort – det brukar löna sig. Och bus Ă„ker ju gratis pĂ„ helgerna. sĂ„ han behöver bara resan frĂ„n arlanda och in och sen ut till arlanda igen, som regel.