Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

PĂ„skris 2013

Skrivet av den 28 mars, 2013 i Ditt och datt

Ja julgranen fotas ju. I Ă„r blev det lavendel och gammelrosa. SjĂ€lvklart med fluffjĂ€drar som Plutten har testat att dra i. Första försöker resulterade i att 3 liter vatten kĂ„g pĂ„ golvet eller tja i uppsugna i mattan. Men jag lyckades fĂ„r den torr. Sen flyttade vi riset och satte fast det med hĂ€ftmassa. Det Ă€r kul med katt 🙂
paskris130328

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “PĂ„skris 2013”

 1. Det här sa Linda den 1 april, 2013 klockan 23:57 1

  Åh sĂ„ vackert. HĂ€r var det inget ris med vippor alls. Varken hemma eller i lilla gula. BĂ„da stĂ€llena fick ett par grenar trollhassel med ett par tre fina Ă€gg i – bara… Och det blev jĂ€ttefint det med.

 2. Det här sa Cia den 2 april, 2013 klockan 19:33 2

  Mmm fint…Jag antar att du menar ormhassel, alltsĂ„ den med ringlande grenar. Jag kallar den förresten ocksĂ„ för trollhassel för det lĂ„ter mycket mer mystiskt och mysigt.

  Jag hade stora sÄna fina grenar men kissarna stÀllde till det med dem i Enköping sÄ de fick avvecklas.

 3. Det här sa Linda/Candygirl den 2 april, 2013 klockan 21:20 3

  va??? hade jag ingen aning om.. men ja: den har ringlande grenar. har aldrig hört ormhassel tidigare.

 4. Det här sa Cia den 2 april, 2013 klockan 22:27 4

  Jag tycker inte om det namnet sĂ„ vi kallar det trollhassel du och jag… och massor med andra :_) De fĂ„r vĂ€l döpa om den riktiga trollhasseln till nĂ„got annat 🙂