Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Finbesök från Kalix

Skrivet av den 1 mars, 2013 i Ditt och datt

finbesok01

Så roligt att få långväga gäster, Vi brukar inte ha folk över så ofta men när det händer är det extra kul (Ja inte dagen efter, jag bakdaterar nämligen detta inlägg och lider hemska kval och min skalle och jag är inte vänner)

finbesok02

Vi bjöd på Oxfilé som var inbakad med en murkelröra. Egentligen hade det nästan räckt med det men det hade nog sett trist ut på tallriken så det fick blir litepotatisklyftor och rödvinssås också. Efterrätt var B52a och tiramisu samt SingStar

Jag hade köpt fina rosor att duka med. Men det var som om Linda anat färgtemat för jag fick en monsterbukett med Tulpaner och vide. Det var knappt de fick plats i vasen.

finbukett

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Finbesök från Kalix”

  1. Det här sa Linda den 2 mars, 2013 klockan 21:03 1

    Se där….foton i alla fall…Trevligt

    Så bra det gick med kissarna, förresten. ..

  2. Det här sa Cia den 2 mars, 2013 klockan 21:16 2

    Ja lite tur… Telefonen hade synkat till iCloud. så jag kunde hämta allta billder fram till midnatt! 🙂

    Ja jag blev lite extra glad att Plutten gosade så mycket med Bus. För en gågns skull körde inte haller ett tok race på morgonen utan vi fick sova 🙂