Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Tillbaks igen

Skrivet av den 9 februari, 2013 i Kattifnattarna

Ja sÄ vi fick Äka tillbaks. Sköterskan rekommenderade att vi Äkte hem igÄr dÄ vÀntetiden sÀkert skulle vara till 2 pÄ natten och vid 8 pÄ morgonen brukade det vara lugnt igen.
Vi var ensamma i vÀntrummet och M och Jag fick Äka hem efter en timme. Olympia stannade kvar och vÀntade pÄ kirurgen som skulle fixa med henne.

vantrum

(Pympen hade fĂ„tt stopp i analsĂ€ckarna sĂ„ en hade spruckit…!!! Hua den andra var ocksĂ„ full men inte sĂ„ illa. De fick operera lite och tömma och skölja. Vi fick hĂ€mta henne igen vid 18:30 tiden. Nu ska hon ha tratt en vecka vi ska dusch henne morgon och kvĂ€ll. Hua bara duschen blir ett helvete dĂ„ hon hatar det. Sen ska vi tvinga i henne medicin morgon och kvĂ€ll ocksĂ„. BLir inte lĂ€tt för varken mig, M eller vĂ„r lilla Pymp)

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Tillbaks igen”

 1. Det här sa Linda/Candygirl den 10 februari, 2013 klockan 20:53 1

  Men stackars liten… hoppas hon finner sig tillrĂ€tta med tratten.. och duschandet. 🙁

 2. Det här sa Cia den 10 februari, 2013 klockan 20:56 2

  TJa vi slĂ„ss… hon lyckades ta sig ur tratten i ursinnet av att behöva duscha… Och bet massvis med hĂ„l i den. Men vi klarade oss… EN dag avklarad…

 3. Det här sa Camillas dagar den 11 februari, 2013 klockan 19:18 3

  Usch! Det var ju sÄ dÀr Saga ocksÄ hade för 2-3 Är sedan, om du minns?! Det kan komma tillbaka, men vi fick specialfoder med mer fibrer och peppar, peppar sÄ har hon klarat sig. SÄ klen som hon var efter det ingreppet har jag aldrig sett henne.
  Saga skickar krya till Pymp!

 4. Det här sa Cia den 11 februari, 2013 klockan 23:38 4

  Ja vi Ă€r ju rĂ€ttoroliga att det ska komma tillbaks. Fibrer?? Vi fĂ„r vara glada om hon Ă€ter…