Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Uggla den store

Skrivet av den 26 januari, 2013 i Ditt och datt

Japp sÄ var det dags att njuta av Ms julklapp. DÄ jag shoppat matiné biljetter sÄ var det en vacker fÀrd ner till Börsen. Solen sken det var klart sÄ trÀden var klÀdda i finaste kristaller. OK Jag tycker inte om vinter men liiite vackert Àr det nÀr det vill sig.

pa_vag

Han Àr stor, framstÄende, gigantisk och enastÄende. Han Àr The King.
HÀng med kunguggla pÄ en personlig och musikalisk resa genom hans absoluta favoritÀmne, sig sjÀlv. I en helt nyskriven krogshow avslöjar Magnus hÀndelser frÄn sitt liv, saker som han aldrig nÄgonsin tidigare pratat om. Det blir en röjig, rockig, humoristisk och överraskande show, dÀr kungen sjÀlv tillsammans med sitt hov av musiker och dansare bjuder pÄ en skön mix av nya lÄtar och massor av vÀlkÀnda hits. Men bara det av betydelse. Resten skiter han som bekant i. En krogshow för kung och fosterland. Eller frÄn foster till kung, om ni sÄ vill. Uggla Àr Àntligen tillbaka och hÄller hov pÄ Börsen och Du Àr inbjuden.
VĂ€lkommen!

Barren Àr det enda som finns kvar av den gammla Börsen som revs 1971 Fy fan för dem som beslutade pÄ den tiden. Som vanligt hade vi tur med sittplatserna NOT Det Àr Ms axel ni ser framför pelaren. Usla show platser med andra ord.

uggla1

Maten var helt OK fast vi fick en ”Happy meal stor portion pommes att dela pĂ„!?!?” De ahde problem att servera sĂ„ mĂ„nga. Men HALLÅ!!! Det skulle de vĂ€l ha tĂ€nkt pĂ„ liiite tidigare? De fixade dock en barn portion till sĂ„ vi fick en var. Tummen upp för det. Maten var uppiffad skolmat vilket jag antar man fĂ„r rĂ€kna med nĂ€r sĂ„ mĂ„nga ska serveras nĂ€stan pĂ„ samma gĂ„ng. Om jag gĂ„tt dit bara för att Ă€ta skulle jag inte gĂ„ tillbaks men vem vet det kommer fler shower.

uggla2

Det fanns ju lite skojsigt i det nyskrivna men lite mycket bögsnack och lite för mycket om hÄr. Antar att det kÀnts viktigt för Magnus och pÄverkat honom mycket.

Men nĂ€r han sedan körde sina gamla lĂ„ter kĂ€nde man att det var massor av Uggla fans pĂ„ plats för vi klarade allt av att sjunga (lĂ€sskrĂ„la) hela verser sjĂ€lva inte bara refrĂ€nger. Jag blev lite lycklig av det helt enkelt. Hade tĂ€nkte filma men rĂ„kade slĂ„ över till foto pĂ„ ajfĂ„nen sĂ„ nĂ„gon filmning blev det inte. HĂ€r Ă€r istĂ€llet tvĂ„ usla bilder. (För ja nĂ€r showen började fick M och jag ta vĂ„ra stolar och flytta fram sĂ„ att vi fick riktigt bra platser 🙂

uggla3

Magnus den Store Matiné
Hamburger Börs, Jakobsgatan 2,
2 x Biljett 12:00
2 x Showmeny 2-rÀtterspaket
Helgrillad ryggbiff med Café de Paris, pommes & grönsallad med Dijondressing.
Pannacotta med jordgubbscoulis & fÀrska jordgubbar.
Dörrarna öppnas 12.00, matplatser intas frÄn kl 12.00
Showstart:14.00

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Uggla den store”

 1. Det här sa Linda den 1 februari, 2013 klockan 0:02 1

  Åh vad kul. Vilken bra present.

  jag gillar Uggla. SÄ det dÀr hade jag gÀrna varit pÄ.

 2. Det här sa Cia den 1 februari, 2013 klockan 0:39 2

  BĂ„de jag och M tycker Uggla Ă€r helt OK. Det Ă€r glatt och lallvĂ€nligt 🙂 Jag blir som sagt pĂ„ bra humör. M och jag hade pratat flera gĂ„nger om att gĂ„ pĂ„ Hamburger börs. Ingen av oss hade varit dĂ€r. SĂ„ det var ju toppen.

 3. Det här sa Camillas dagar den 1 februari, 2013 klockan 19:00 3

  Ja, Uggla Ă€r nog bra – men den dĂ€r vinterbilden alltsĂ„… sĂ„ makalöst vacker!

 4. Det här sa Cia den 2 februari, 2013 klockan 1:24 4

  Ja men Stockholm Ă€r vacker Ă€ven fast det Ă€r Ă€cklig vinter 🙂