Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Årets byte!

Skrivet av den 24 december, 2012 i Ditt och datt

Plutten hjÀlpte gÀrna till att öppna. I alla fall dra i snörena.

julklappsöppning

 

Åhhh bĂ„da var önskade, fast jag vet inte Ă€n om Air flossen kommer funka eller om jag kommer blöda av den med. Morteln har jag velat ha i flera Ă„r men inte hittat en jag velat ha, sĂ„ vĂ€ler M precis en sĂ„n jag tĂ€nkt mig. bra julklapps Ă„r i Ă„r igen med andra ord.

loot

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Årets byte!”

  1. Det här sa Linda/Candygirl den 27 december, 2012 klockan 0:29 1

    Tur att man aldrig blir för gammal för klappar. Jag Àlskar sÄnt. Och jag fick sÄÄÄ fina saker i Är (ocksÄ!!)

  2. Det här sa Cia den 28 december, 2012 klockan 14:45 2

    Jag Ă€lskar att ge…men vĂ„r lilla tycks inte viljaha sina 🙁